reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kotek,

Strasznie mi przykro :(

Kasik,

Chociażby tym, że tapatalk daje również dostęp do innych for i nie jest tak problematyczny jak bb.

Ja juz w pracy wiec miłego dnia kobitki :)

Kotek przyszla? Kur... No niemozliwe... Przykro mi :-(

tak przyszła. jest mi strasznie przykro, kolejne rozczarowanie...
mam nadzieję że tym razem nie będzie trwała 14 dni...

tak jak wspominałam musze na jakis czas wypisac sie z forum...
wrócę z dobrymi wiadomościami :)
zycze wszystkim zafasolkowanych szczęsliwego donoszenia a starającym się owocnego starania .

Hej

Widzę, że kolejna @ przyszła. Kotek, bardzo mi przykro. Ja ostatnio soczewki słabo się czuje. Nic sił nie mam i chyba załatwiłam sobie pęcherz bo co chwila latam siku:( chyba w końcu furagine zacznę brać. Kasia moja juz lepiej się czuje. Kaszel nadal jeszcze paskudny, ale juz lepszy niż na początku od czwartku biorę się za przygotowanie świat bo w tym roku cały zjazd jest u nas. R za wiele mi nie pomoże bo teraz.mają gorący okres i do domu wraca po 21:confused: nie wiem jak ja wszystko z tym zmęczeniem ogarnę... A co na święta robicie dobrego? Bądźcie tak dobre i podzielcie się info z koleżanką ;) dobrego dnia!

reklama
Witajcie po przerwie :)
No póki co nie mam szans doczytać - przepraszam...
Kotek Kciuki za kolejny cykl&&&& W końcu nam się uda!
A ja...hm .. mam 6 dni do @ i ... w przeciwieństwie do poprzedniego cyklu nie mam żadnych objawów mimo że nadal na lutce jadę... no cóż a może to dobra oznaka ;) no nic pozostaje tylko czekać chociaż w czwartek mam przerwać lutkę a mam test 10 więc pewnie go trzasnę ;-) a za 3 dni @ przylezie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry