reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień Dobry :*
u mnie dalej pogoda do du...y :/

Kotek przykro mi tulam mocno :* za kolejny cykl &&&&

pisałyście o płaceniu za wizytę, ja za wizytę z badaniem i usg dałam 80 zł, a ostatnio jak byłam z wynikami i tylko recepte wypisał to 20 wziął

co do szykowania na święta pomysłów mam mnóstwo ale przez sytuację wiecie jaką mogę tylko pomarzyć:/ ale na szczęście w następne święta już sobie poszaleje ;-)

też się teraz zastanawiam ile ten mój cykl będzie trwał

Dzień Dobry :*
u mnie dalej pogoda do du...y :/

Kotek przykro mi tulam mocno :* za kolejny cykl &&&&

pisałyście o płaceniu za wizytę, ja za wizytę z badaniem i usg dałam 80 zł, a ostatnio jak byłam z wynikami i tylko recepte wypisał to 20 wziął

co do szykowania na święta pomysłów mam mnóstwo ale przez sytuację wiecie jaką mogę tylko pomarzyć:/ ale na szczęście w następne święta już sobie poszaleje ;-)

też się teraz zastanawiam ile ten mój cykl będzie trwał

a co się dzieje? jeśli można spytać bo ja nie w temacie?

też chcesz na wiosnę? o to będziemy razem testowałay:) mam nadzieje że urlop wakacyjny będzie owocny:)
Teraz muszę skupić się na zbiciu tsh czyli póki co dziś zakupuje folik:D

Tak tez na wiosne. Najlepiej kwiecień, bo sama jestem z kwietnia :) chciałabym o takiej porze urodzić, żeby pogoda była juz w miarę unormowana i ciepła, to wtedy będzie można szybko na spacerki chodzić :) a i z brzusiem nie chodziłabym przez lato tylko zimą/wczesną wiosną :)

Ja folik łykam od stycznia i wczoraj dostałam skierowanie na badania krwi, w tym tsh i glukoze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry