reklama

Staraczki 2015 : )

może doradzicie?
Wykupiłam dziś globulki, @ mam mieć 7 czy zaczynać je brać dziś i przerwać w trakcie@, i skończyć po okresie, czy zaczekać ten tydzień i potem wziąć wszystkie?
z drugiej strony to będzie całe 2 tygodnie zwłoki:baffled:

reklama
Claudia,

U mnie w rodzinie tez bliźniąt nie ma :) i od strony mojego chłopa tez nie. Tak więc my jesteśmy pierwsi i to juz drugi raz tak nam się trafiło :)

Widocznie było nam to pisane mieć dwójkę za jednym zamachem :)

Dobrej nocy!

hej laski, dopiero mam dostep do neta :( u mnie wczoraj byla owu,test owu wyszedl perfekcyjnie, jajnik to nadal mnie boli :) Kami serdecznie gratuluje blizniakow! Kotek a Tobie gratuluje ciazy, tyle mnie nie bylo tu takie wiesci, Aschlee trzymam kciuki za cb i Twoje bladzioszki i za reszte tez trzymam mocno kciuki :*

Cześć Wam dziewczynki :*

może doradzicie?
Wykupiłam dziś globulki, @ mam mieć 7 czy zaczynać je brać dziś i przerwać w trakcie@, i skończyć po okresie, czy zaczekać ten tydzień i potem wziąć wszystkie?
z drugiej strony to będzie całe 2 tygodnie zwłoki:baffled:

Mi gin jak przepisywal globulki na stany zapalno-grzybiczne to zawsze kazał brać je jak najwcześniej, a w czasie @ przerywać i dalszą serie wybrać po. A duzo masz tych globulek do wybrania?

Ostatnia edycja:
hej laski, dopiero mam dostep do neta :( u mnie wczoraj byla owu,test owu wyszedl perfekcyjnie, jajnik to nadal mnie boli :) Kami serdecznie gratuluje blizniakow! Kotek a Tobie gratuluje ciazy, tyle mnie nie bylo tu takie wiesci, Aschlee trzymam kciuki za cb i Twoje bladzioszki i za reszte tez trzymam mocno kciuki :*

No powitać :) czyżbys kupila lapka? Czy w pracy już jesteś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry