reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry kobietki ;-) ja też owulacje po obserwacji śluzu poznawałam i robiłam testy owulacyjne, ale w tym cyklu nie robie i chyba mi się coś pomieszało, bo cały czas mam przezroczysty i płodny śluz, , od 4 dni, a to jest u mnie niespotykane ;-)

Witam:)
Kotek Super!!!!! gratuluję!!! Keć po lutkę tak jak piszą dziewczyny i będzie extra&&&&&&&
Ewel gratuluję serduszka i też nadal trzymam kciuki &&&&
Lux no wreszcie się pojawiłaś. Teściowa, szwagierka... no cóż... na pewno sobie z nimi poradzisz :) i oczywiście kciuki za pomyślny rozwój zdarzeń po owu ;)
kasik jest owulka jest szansa :)
A ja.., zrobiłam test proforma i oczywiście negatyw więc dziś odstawiam lutkę. W zasadzie nie spodziewałam się innego wyniku... sądząc po moich objawach a w zasadzie ich braku...
Miłego dnia wszystkim :)

Martaha123 czytam, że masz identyczną sytuację jak ja w zeszłym roku. Brałam luteinę i przed odstawieniem robiłam test ciążowy. Negatyw, więc czekałam na @. Minęły 3 dni i nic więc na 4 dzień zrobiłam znowu test. Wyszedł taki delikatniutki cień, więc uznałam top za błąd testu i czekałam nadal. PO następnych kilku dniach @ nadal nie było więc zrobiłam znowu test no i zobaczyłam 2 piękne kreski na teście ciążowym. Następnego dnia poszłam do laboratorium zrobić betę hcg i wyszła 1410. Więc jak sama widzisz nie trać nadziei, bo wszystko jest możliwe.
Ja jestem tego najlepszym dowodem. Dodam tylko, że ja luteinę brałam przez 10 dni i po odstawieniu @ powinien przyjść do 3 dni. Ale nie przyszedł...
Mimo wszystko trzymam kciuki, aby u Ciebie sytuacja była bardzo podobna:tak:

Witam:)
Kotek Super!!!!! gratuluję!!! Keć po lutkę tak jak piszą dziewczyny i będzie extra&&&&&&&
Ewel gratuluję serduszka i też nadal trzymam kciuki &&&&
Lux no wreszcie się pojawiłaś. Teściowa, szwagierka... no cóż... na pewno sobie z nimi poradzisz :) i oczywiście kciuki za pomyślny rozwój zdarzeń po owu ;)
kasik jest owulka jest szansa :)
A ja.., zrobiłam test proforma i oczywiście negatyw więc dziś odstawiam lutkę. W zasadzie nie spodziewałam się innego wyniku... sądząc po moich objawach a w zasadzie ich braku...
Miłego dnia wszystkim :)

Martaha może za wcześnie test robiłaś? Nie trać nadzieji..póki nie ma @ to jeszcze wszystko może się zmienić ;)

Dziewczyny, a na co jest luteina?

Kamkaz No nie wykluczam takiej możliwości, chociaż coś mnie po brzuchu kręci jak przed @ więc się nie nastawiam... no zobaczymy jak to będzie... chociaż z drugiej strony na 5 ciąż nigdy przed terminem @ nie miałam testu pozytywnego... a raz to nawet w dniu @ był negatyw a po 2 dniach pozytywny... no cóż nic tylko czekać... od dziś nie biorę już lutki więc wkrótce wszystko się wyjaśni :)
mam jeszcze wątpliwość czy owu faktycznie była 21 dzień cyklu czy jednak później bo niby jakichś super obserwacji nie prowadzę, ale miałam jakieś takie kłucie ze 2 dni później więc jakby się tym sugerować to jest dopiero 8 dpo... no nie ma co się nakręcać w żadną stronę... chociaż to trudne..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Ja oczywiście w pracy. I już odliczam godziny do 16 :D i jeszcze tylko jutro i mam wolne, aż do środy ;)

Dziś rano dziewczyny wydawało mi się, że czuje ruchy, ale to chyba jelita bo za wcześnie na cokolwiek. Ale normalnie głowę bym dała sobie ściąć, że to to... W każdym razie brzuch mam mocno napięty, a w pachwinach tak mnie ciągnie, że aż jestem szczęśliwa bo mam objawy :)

Anulka,

Jeszcze nie wszystko stracone. Trzymam kciuki &&&

Martaha,

Za Ciebie tez kciuki &&&

Lux,

Czekamy, aż wrócisz i wesołych Świąt :)

Nie pamiętam co jeszcze i komu, ale miłego czwartku kochane :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry