Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kami a jeszcze uderzenie serca jakie prawidłowe bo moje maleństwo miała i 160u na min a gdzieś czytałam że za dużo gdzieś że dobrze he już sama nie wiem....
Tętno między 100-180 jest jak najbardziej w normie. Moje chyba na pierwszej wizycie miało 150, ale juz dokładnie nie pamiętam. Za to teraz jedno 164 drugie 172. Ale ja się bardzo denerwowałm no raz krwawienia, a dwa w poczekalni płakała Jagoda. A lekarz powiedział ze to tez ma wpływ.
No właśnie też mi się wydaje że stres matki ma.wpływ na tętno płodu. :-) Lady też mówiła że dobre ale ja czytałam że norma do 150 więcej to już zle a na innej str pisali ze do 180;-)
To nie wiem jak mam liczyć sobie tygodnie wg doktorki czy @
Ewel tętno jak najbardziej dobre nie martw sie a tygodnie... u mnie ciąża z emilką była młodsza o tydzień a w szpitalu nikt na to nie patrzył tylko wszystko było liczone i tak od terminu @. wszystko inne nie miało dla nich znaczenia.