reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ło matko jestem padnięta i objedzona na maksa ;)

Dziś zaczęłam tez 12 tc :D
Przykro mi Kasia i Karla, że @ przyszła :( trzymam tez kciuki za kolejny cykl. I śle dla wszystkich staraczek fluidki, łapcie i zarażajcie się :):)

Miłego wieczoru!

Juz nie wiem... Olcia wy chcecie dziecko?

Ja PRL zrobiłam po @, mi nic lekarz nie mówił ani kiedy ani jaka. Kazał tylko powtórzyć.

Julita jesteś z okolic Starachowic?

Pewnie ze chcemy, ale zanim nam sie zachcialo to wykupilismy wakacje i szkoda by bylo aby kilka tysiakow przepadlo :p dlatego starania byly zaplanowane od czerwca, ale bylo kilka różnych sytuacji w ostatnim miesiacu, wiec kto wie co bedzie :)

Kasia,

A dziękuję dobrze :) dostała górę prezentów, mnóstwo (o zgrozo ;)) słodyczy :)

A wogole w sobotę wieczorem mój Tz dwa malutkie rude kotki na śmietniku były w reklamówce!! Przygarnelismy je. Ludzie są straszni.

Święta, święta i po świętach. Wszyscy objedzeni, zmęczeni a od jutra szara rzeczywistość. Życie ;p

Nadrtobiłam to co pisałyście ale na temat prolaktyny czy innych takich nie jestem w stanie się wypowiedzieć.

Olcia to dobrze by wyszło z tą pracą, jakby się okazało, że jednak w ciąży jesteś :) okaże się niebawem :)

Kami już 12 tc?! Łau :) ale ten czas leci :) to jeszcze jeden tydzień i będziesz mogła być spokojniejsza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry