reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik,

Ja nie wiem jak tak można. Tak się wkurzylam...

A znów u mojego ojca błąka się york i musiał być bity bo Strasznie boi się ludzi :( i jest strasznie "zapuszczony". Ojciec mieszka przy lesie wiec pewnie ktoś go tam wyrzucił [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

A tak już 12 tc mi się zaczął :)

reklama
Kasia,

U mojego w rodzinie tak gadają. Ale już Ci mogę powiedzieć, że to kit. Ja zawsze miałam jakieś zwierzątko i niańczyłam je bez mała traktując jak swoje małe ;) no i dziecko mam. Tak więc to tylko takie gadanie :)

Pierwsze słyszę z tymi zwierzakami.. To ja juz bym chyba wgl dzieci nie mogła miec jakby to prawda byla.. bardzo lubię zwierzeta, zwlaszcza psy :) mieszkam w bloku na 60 m2 i mamy dwa koty, królika miniaturke i do niedawna psa, ktory niestety po 16 latach zywota odszedł od nas.

Kasik,

Ja nie wiem jak tak można. Tak się wkurzylam...

A znów u mojego ojca błąka się york i musiał być bity bo Strasznie boi się ludzi :( i jest strasznie "zapuszczony". Ojciec mieszka przy lesie wiec pewnie ktoś go tam wyrzucił [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

A tak już 12 tc mi się zaczął :)

Ludzie sa totalnie bez uczuciowi :/ a zwierzeta to przeciez żywe istoty, które tak samo odczuwaja ból czy tesknote jak ludzie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry