reklama

Staraczki 2015 : )

Balladyna,

A tak nadal czuje się świetnie ;) no poza bólami w pachwinach. Oby ten stan trwał jak najdłużej ;)

Oj tak mój niby specjalnie za zwierzętami nie przepada. Bym powiedziała, że ma obojętny stosunek ale stwierdził, że tam by zdechły, a przecież koty to nie jest duży obowiązek wiec lepiej jak je przygarniemy. I w sumie ja się cieszę bo brakowało mi zwierzaka. Próbowaliśmy mieć psa, ale niestety z Gucia się nie dogadaly i piesek jest na wsi teraz. Ale narazie z kotami jest super. Oby tak zostało.

reklama
Balladyna,

A tak nadal czuje się świetnie ;) no poza bólami w pachwinach. Oby ten stan trwał jak najdłużej ;)

Oj tak mój niby specjalnie za zwierzętami nie przepada. Bym powiedziała, że ma obojętny stosunek ale stwierdził, że tam by zdechły, a przecież koty to nie jest duży obowiązek wiec lepiej jak je przygarniemy. I w sumie ja się cieszę bo brakowało mi zwierzaka. Próbowaliśmy mieć psa, ale niestety z Gucia się nie dogadaly i piesek jest na wsi teraz. Ale narazie z kotami jest super. Oby tak zostało.
a miałaś jakieś obiawy?
nudności, wymioty, wstręt do zapachów?
ja się najbardziej wymiotów boje:-(

a miałaś jakieś obiawy?
nudności, wymioty, wstręt do zapachów?
ja się najbardziej wymiotów boje:-(
W tej ciazy tylko parę dni ciężkich. Z wymiotami itd.

A tak to przed terminem @ chodziłam często siku i miałam ciężkie piersi. Poza tym nic. Czyli to zupełne przeciwieństwo mojej ciąży z córką. Wtedy to rzygalam od 7/8tc do praktycznie 20 i to non stop.

Niepokoilo mnie to. Ale na szczęście okazało się, że wszystko jest w zupełnym porządku :)

Karla, idź do tego co ma więcej pozytywnych opinii
No wlasnie musze soe dowiedziec bo on bierze ponad 200zl za wizyte musze sie dowiedziec czy to juz z ewentualnymi badaniami czy nie bo jak doloczyc badania to kupa kasy wyjdzie a az tak nas nie stac. :(

Ło matko jestem padnięta i objedzona na maksa ;)

Dziś zaczęłam tez 12 tc :D
Przykro mi Kasia i Karla, że @ przyszła :( trzymam tez kciuki za kolejny cykl. I śle dla wszystkich staraczek fluidki, łapcie i zarażajcie się :):)

Miłego wieczoru!
Ale ten czas leci :)

Kasia,

A dziękuję dobrze :) dostała górę prezentów, mnóstwo (o zgrozo ;)) słodyczy :)

A wogole w sobotę wieczorem mój Tz dwa malutkie rude kotki na śmietniku były w reklamówce!! Przygarnelismy je. Ludzie są straszni.
Biedne kociaki. Dobrze sa tacy dobrzy ludzie na swiecie jak wy.

Mam nadzieje, bo ja tak nianczyla koty,teraz psa i ciotka mi tak wczoraj powiedziała
Eeeeee tam. Ja nie wyobrazam sibie zebym miala sie pozbyc psa i 2 swoich kotow. Nie wierze w cos takiego.

Dzien dobry. Ja ledwo zyje. Tak mi sie do pracy nie chce ze masakra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry