reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie
Przepraszam ale, Was teraz nie nadrobię.
Majdaczku termin kolejnej @ 11 maj (3 cs)
@ przyszła z dokładnością co do godziny zaraz po północy w wyznaczonym terminie... Ale nic to próbujemy dalej... Jak nigdy przez 3 dni masakrycznie bolała mnie brzuch na @, a jak juz przylazła to odpuściło. Teraz celujemy w koniec stycznia z terminem ;-)
Miłego dnia Babeczki :)

A mam tez pytanie do Was. Bo ja tak narzekam na ten sluz, ze go nie widze itp, ale wczoraj sie kochalismy i moj hm jak to napisac... No kiedy mnie tam palcem  to mowi i ja tez czulam, ze bylo mokro i duzo sluzu i czy to o ten sluz chodzi? Zeby bylo mokro? Chyba nie... Hm

Witajcie
Przepraszam ale, Was teraz nie nadrobię.
Majdaczku termin kolejnej @ 11 maj (3 cs)
@ przyszła z dokładnością co do godziny zaraz po północy w wyznaczonym terminie... Ale nic to próbujemy dalej... Jak nigdy przez 3 dni masakrycznie bolała mnie brzuch na @, a jak juz przylazła to odpuściło. Teraz celujemy w koniec stycznia z terminem ;-)
Miłego dnia Babeczki :)

Powodzenia w następnym cyklu ;* do 3 razy sztuka jak się mówi :)

Madzia śluz płodny jest przeźroczysty i jaki ciągnący się, nie rozrywa się tak łatwo jak, da się rozciągnać między dwoma palcami, jest też śluz niepłodny, biały... ja teraz mam dużo i czuje tam mokro, ale jest to śluz biały, więc nie jestem wstanie ci powiedzieć jaki możesz mieć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry