reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madziolina,

Ludzie gorzej mają niż ja wiec jakoś się tym nie martwię :) jak dzieciaki podrosna to zmienię mieszkanie. Narazie po prostu inaczej zagospodarujemy przestrzeń i tyle. Najważniejsze by wszystko dobrze się skończyło :tak:

Anulka,

Szkoda, że beta negatywna :(
Co do progesteronu to napisze potem bo teraz u teściów jestem.

Dziewczyny Was nadgonić toz to prawie niemożliwe !
Kami wielka przygoda przed Tobą z kupnem podwójnej wyprawki :-D
Malinka wspaniała wiadomość ! Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :-D
za pozostałe trzymam mocno kciuki i życze dużo wytrwałości!

Zalezy jaka cesarka po ogolnym znieczuleniu mozna szybciej jesc a po zewnatrzoponowym przez 12 godzin nie podnosisz glowy i nic nie jesz pozniej mozesz lekki kleik a na rosolek to z twgo co pamietam to dopiero po 2 dobach bo rosol jest ciezki
U nas na listopadowkach kolejne 2 straty az plakalam dzisiaj przed tabletem bo to juz ponad wszelkie normy. Czlowiek sie zzywa z dziewczynami i ich straty sa dla nas dotkliwe i do tego dochodzi strach o wlasne dziecko kurcze az sie zastanawiam czy na chwile calkiem nie przeniesc sie do was i dopiero w 2 poplowie 2 trymestru zobacYc na listopadowki

Witajcie po długim popołudniu. Anulka przykro mi :-( dziewczyny ktore zazywaly duphaston nie kręciło się wam po nim w głowie? Wczoraj wieczorem zazylam 1szy raz i dziś cały dzień okropnie kręci mi się w głowie, dziwne niefsjne uczucie :-(

Takie wiesci sa zawsze smutne :-( pamietam jak ja sie cieszylam z fasolinki, a 3 dni po USG bylo po wszystkim. Ja sie udzielalam na forum staraczek grudniowych i jako jedyna z udzielajacych sie dziewczyn jeszcze nie mam dziecka :O . A bylo to ze 2 lata temu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry