reklama

Staraczki 2015 : )

Trochę poczytałam i rezygnuje z brania duphastonu, podejrzewam ze te zawroty głowy to od niego. Lekarz przepisał mi ba wywoływanie okresu ale tak naprawdę nie miałam badany progesteron. Póki co odpuszczam, jeżeli jutro i pojutrze dalej będą takie zawroty to będę szukać dalej..

reklama
Może sam w sobie nie daje objawów ale ja biorę jeszcze castagnus i tutaj łącząc te dwa leki mogą być takie objawy. Gdybym tylko tak źle się nie czuła to brała bym ale dziś nie mogłam funkcjonować

Dziewczyny u nas kolejna kurcze dzisiaj 3 dziewczyny stracily malenstwa jedna blizniaki. Odpuszczam sobie bo najchetniej kupilabym sobie usg do domu i ciagle sie badala mimo ze wiem ze co ka byc to bedzie jakis koszmar.

Trochę poczytałam i rezygnuje z brania duphastonu, podejrzewam ze te zawroty głowy to od niego. Lekarz przepisał mi ba wywoływanie okresu ale tak naprawdę nie miałam badany progesteron. Póki co odpuszczam, jeżeli jutro i pojutrze dalej będą takie zawroty to będę szukać dalej..

Julka ja biorę dupha juz drugi cykl, fakt mam zwroty głowy ale nie wiem czy to od tego. Ogólnie dobrze się czuje. Mi lekarz dał od razu dupha nawet progesteronu nie badał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry