reklama

Staraczki 2015 : )

Ledwo za wami nadążam bo 20 minut temu weszłam do domu. Musiałam dłużej dziś w pracy zostać niestety bo rodzice mieli parę spraw do załatwienia. Teraz jeszcze czeka mnie odgruzowanie mieszkania, kąpiel małej i będę mogła iść spać :tak:

A jutro znów idę na 7:30 do 17 :/

Ewelina,

Widziałam, że o mnie pytałaś. Dziękuję, dobrze się czuje. A wizytę mam w poniedziałek. Ciesze się, że u ciebie tez ok.

Kotek,

Fajnie, że jesteś <3

Anulka ,

A już byłam pewna, że jednak wam się udało :(

Miłego wieczoru!

reklama
Hejcia laski chce się troszkę was poradzić bo miałam dziś rozmowę z szefowa i nie wiem co myśleć. Pracuje od 3lat na zleceniu i mam co jakis czas umowy nowe dawane no i teraz mamy ja przedłużyć tak żebym miała macierzyński i szefowa każe mi podać datę porodu he he dowcip miesiącaniby jak ja mam przewidzieć kiedy urodzeń? termin mam na 29wrzesnia ale przecież mogę urodzić rownie dobrze w październiku. Wygląda na to że ona mi chce dać umowę do końca września a potem mowi że gdyby coś to ja trochę przedłużymy, nie rozumiem sensu tego działania? I tak ostatni miesiąc będę na zwolnieniu a umowa wygaśnie w dniu porodu wiec co za problem zrobić ja np do 10pazdziernika? Bo tak wychodzi na to że jak nie urodzeń do końca września to będę musiała do niej lecieć i przedłużać i co znowu określić się kiedy urodze

Ewel ale chodzi o to że ona mi ja chce w razie czego wydłużyć aneksować i ona będzie obowiązywać w dniu porodu ale mi chodzi o to czy np jak zrobimy umowę do 10.10.2015a ja urodzeń wcześniej to umowa i tak wygasa wcześniej bez obciążania pracodawcy tak? Bo w takim wypadku ja nie widzę sensu w aneksowaniu na ostatnia chwile tylko w czerwcu ja od razu dać do października

No ja bym tak chciala ale szefowa mnie zagadnela najpierw o termin , myślałam ze tylko tak pyta a ona mi zaczęła o tej umowie, wiec jej mowie ze nie jestem w stanie przewidzieć konkretnej daty a ona mi na to ze do czerwca już się może wyjaśni he he i mowi to matka dwójki dzieci, będę kombinować i podam jej pozniejszy termin bo duchem świętym nie jestem

reklama
Julka ja chyba coś spierniczyłam tymi specyfikami bo jak się nie staraliśmy i nic nie brałam to śluz jak tralala, a teraz beznadzieja. Dobrze że u Ciebie jest.
Kasik masz urodziny 22 kwietnia czy w maju? mój ma 22go i chcę rano szybko zatestować (termin na 23) może się uda zrobić prezent <marzy>

22 kwietnia :) no to życzę i kciuki trzymam, aby udał sie prezent :) &&&!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry