reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Saguaro,

Witamy ;)

Claudia,

To kciuki za dziewczynkę &&&&& a przede wszystkim za to by wszystko było wporzadku :)

Mnie teraz mój tż zasypuje propozycjami imion ;)

A ja już w pracy.

Hej;-) kami ciesze sie ok u Ciebie;-) to mi faje nadzieje ze i u mnie jest ....
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic

Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Witaj

reklama
U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry