reklama

Staraczki 2015 : )

U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]
Myślę że Vanessa Luiza to dobre połączenie.

reklama
Oj Nusia chciałabym, ale niestety już nic więcej nie mogę zrobić..
To prawda teraz tylko luz i odliczanie do testu oby pozytywnego a z tym nastawieniem to masz racje ze lrpiej sie zaskoczyc mila niespodzianka niz rozczarowac
Witajcie!!!
Co niektóre mamusie stąd udzielają się też w innym wątku, więc trochę je "znam" :)
Dla reszty przedstawiam się :)
Mam prawie 30 lat, jestem mężatką i mamą mojego synka :)
Bardzo chciałabym zajść w drugą ciążę :) Jeden cykl starań niestety zakończył się fiaskiem. Teraz czekam na kolejne płodne i będę się starać :)

A jak u Was starania?

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Witaj:-)
Hej;-) kami ciesze sie ok u Ciebie;-) to mi faje nadzieje ze i u mnie jest ....
Ja dzis nie spalam... Najlpierw bolal.zoladek i brzuch jak na biegunke potem sikanie co 1h i od 5 bol glowy i mdlosci bleeee...... Dzis to mi ta dzidzia moja daje popalic
Wspolczuje chyba dzidzia nie chce przestac osobie dawac znac
U nas będzie Alicja-Luiza/Liliana, Gloria-Aurelia/Oktawia lub gdyby tż się zgodził w co bardzo, bardzo wątpię Stella i Emma [emoji173]

A jak jednak okaże się, że doszły jajka to Maciek/Krzysztof-Oliwier lub Ignacy-Bruno

Ale to narazie takie luźne przemyślenia. Teraz też jeszcze Vanessa mi się podoba :/ ale jakoś by tak do Jagody nie pasowało dać zagraniczne imię siostrze którejś [emoji41]

Ladne imiona mi by ciezko bylo wybrac podoba mi sie Alicja Liliana

hello dziewczyny :-D
witam się 'wietrznie' - u mnie dziś wieje tak,że głowę może urwać! :szok:

kamilove - ładne imiona :-D mi się z kolei podobają Mieszko i Kornelia :-D no i gratuluję dziewczynek !

Pisałyście wczoraj o sprawach łóżkowych - mój jest ode mnie starszy o 4 lata :-D, ale w tygodniu też rzadko urządzamy amory - bo nam się po prostu nie chce, po pracy jesteśmy padnięci.

julita1212 - zazdroszczę! ja jeszcze nie mam chrześnicy/chrześniaka :sorry2: aczkolwiek siostrzenicę już mam :)

cytrynowa_ - witaj na forum :tak:

co do nieregularnych okresów też miałam problem, wykryli u mnie PCOS, brałam leki - nawet anty i teraz już jest dobrze :)

edyta01 - && za następny cykl!

ollcia82 - && zaciśnięte! opowiedz jak tam pierwszy dzień w nowej pracy :)

ja w weekend naoglądałam się tylu fajnych rzeczy dla dzieci i wózków , że nic tylko dziecko robić! :D

wózek nawet sobie upatrzyłam hahahaha :D

aczkolwiek, co do wózków to akurat pracuje w firmie gdzie takie szyją :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry