Luxuorius
Moderatorka
podobno w piatek jedziemy po lapka, podobno heh wiec wieszLux,
Halo pytałam czy masz już stały dostęp do bbbo normalnie brakuje tu ciebie baaardzo [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podobno w piatek jedziemy po lapka, podobno heh wiec wieszLux,
Halo pytałam czy masz już stały dostęp do bbbo normalnie brakuje tu ciebie baaardzo [emoji6]
Az tak się spac chce?No to superi tak już bliżej niż dalej.
Normalnie jak zaraz nie przyjedzie Alicja to ja tu zasne i nie pójdę do domu [emoji41]
ja mam dzis nocke, a te male wredne skunksy nie chca spac!!!!!No to superi tak już bliżej niż dalej.
Normalnie jak zaraz nie przyjedzie Alicja to ja tu zasne i nie pójdę do domu [emoji41]

A daj spokój. Naprawdę ledwo siedzę. Ale to dlatego, że wczorajszej nocy praktycznie nie spałam bo stresowalam się wizyta. A potem nad ranem dostałam biegunki i łącznie ze dwie godz może się kimnelam. Teraz juz stres odpuścił to i zmęczenie się pojawiło. Ale jeszcze 40 minut jakieś i ziuziu ide [emoji12]Az tak się spac chce?
gdy go odebralam, to byl nokaut, nawalony jak szpak, podarte spodnie, uszkodzony tel i uwaga-rozwalone czolo!Współczuję kochana [emoji19] [emoji19]ja mam dzis nocke, a te male wredne skunksy nie chca spac!!!!!![]()
nie lubie tu spac, wole swoje lozko!Współczuję kochana [emoji19] [emoji19]