Luxuorius
Moderatorka
no u mnie tez wlasnie cos dziwnego sie dzieje ze sluzem i to mnie martwiCiezko powiedzieć bo raz mam sucho, raz wodnisty, raz taki biały o konsystencji kremu. Nie mialam tak nigdy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no u mnie tez wlasnie cos dziwnego sie dzieje ze sluzem i to mnie martwiCiezko powiedzieć bo raz mam sucho, raz wodnisty, raz taki biały o konsystencji kremu. Nie mialam tak nigdy.
ale najlepsze jest to, ze cos mu sie przypomina, ma przeblyskiLuxi- nie dojdziesz prawdy, wkoncu " what happens in Vegas stay in Vegas ")

ja na 18-tce kuzynki zarzyglam jej caly pokoj, schody, korytarz, rodzicow auto, schody w domu, moj pokoj i lozko, a wystarczylo stac nad kiblem tak dlugo az bede wymiotowac heh, no coz los chcial inaczejJa pamietam jak ja lata temu bylam na panienskiem u kolezanki a w zasadzie nie pamietam nawalilysmy sie jak baki zlamalam opcas podarlam sukienke i rozwalilam brew a jak to sie stalo ........... Moja pijana kumpela wpadla na kelnera on z taca na mnie ja sie wywalilam i nastapily takie oto szkody ale jak to wytlumaczyc w domu hahahahah kiedy wracasz w takim stanie z butami w rece i to bylo moje jedyne pijane panienskie hahahah niegdy wiecej
to bylo 12 lat temu a uraz do wodki mam do dzis, niekiedy drinka wypije i tyleMoze niech urządza wyprawe jak w kac vegas? I znajda aparat ze zdjeciamiale najlepsze jest to, ze cos mu sie przypomina, ma przeblyski![]()
prosze Cie!Moze niech urządza wyprawe jak w kac vegas? I znajda aparat ze zdjeciami