Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja tez po cichu juz 2 monte i ptasie mleczo ale tylko 2
kobiety tak zajeb....sexi wygladaja w sukienkach kobieco..ale mysle wlasnie ze coraz zadziej sie je nosi...
loli wrzucę jak skończę. Myślałam, ze uda mi się dzisiaj, ale moja prababcia zrobiła mi niespodziankę i przyjechała w odwiedziny z moimi rodzicami, więc robótki nawet nie dotknęłam.
skaba ok heh kamilove ja tam uważam że nie każda budowa ciała pozwala na spódnice czy sukienki ja np mam spore lydki i mi w spódnicy czy sukience bardzo je uwydatnia mogla bym dluga ubrac ale jestem niska i mnie skraca i dupppka
nadrobiłam, ale nie pamiętam co miałam której odpisać więc tylko tak na bieżąco:
Ja uwielbiam spódniczki i sukienki ale mam brzydkie nogi i dlatego rzadko noszę
Dzisiaj zrobiłam sosik z łopatki wieprzowej i do tego kopytka mniam
Loli,
A ja myślę, że jakbyś sama dobrze się w nich czuła to tak otoczenie by Cię odbierało sama mam taką budowę, że najlepiej byłoby mi worek po kartoflach ubrać ale nosze tuniki i leginsy i wszyscy mówia o dziwo, że wyglądam lepiej niż w spodniach. Grunt to samemu dobrze czuć się w danym ciuchu, kroju itd
Lady Agnes,
Widzę, że mialyśmy ten sam obiad a jak twoje plamienie?