Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja sis mi dzisiaj powiedziala wiesz co ja dostalam okres;/ a ja no i ? a ona wiesz nie mowilam ci ale od 3 mies robie tez te testy owulacyjne i bzykalismy sie w te dni i zobasz i nic... a ja no widzisz ja tez sie staram i nic przeciez wiesz.....tyle ze ona wie ze ja sie staram ale zeby mi siostra tego wczesniej nie powiedziala ze planuja 2 dziecko niewiem albo ja to za bardzo odbieram ale jest mi przykro ze ja jej mowie o wszystkim a ona mi tak troche PO powiedziala...myslicie ze niechciala mi robic przykrosci bo nam nie wychodzi 6 mies czy jak mam to rozumiec....eh;/...
Pkati,
Może nie chciala mówić własnie by Ci przykro nie było, albo wogóle nie miała zamiaru si"chwalić"?
My np też nie mówimy, że się staramy. Nie chcę wysłuchiwać pytań typu i co już jesteś? Itd.
To jednak intymna sprawa, nie każdy jest tak otwarty i ma ochote od razu wszystkim mówić, u nas wiem tylko ja, mój partner no i wy Ale latam dziś sikać normalnie co 30minut hehe a cycuchy jak dwa bombowce, może znowu będzie krótszy cykl. Ja potrafię mieć np cykl 24dni a max z 2014 to chyba 45dni ehhh z tymi cyklami i weź tu traf