cytrynowa_
Fanka BB :)
A długo już jesteście parą?
W sumie nie. Trochę ponad pół roku. Ale u mnie juz dawno się instynkt macierzyński włączył, ale z palca dziecka nie zrobię. A teraz jak widzę mego B gdy zajmuje się dziećmi w pracy to sie rozczulam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A długo już jesteście parą?
Mój na początku też tak jeździł ze go 2 tygodnie nie było, był płacz i deprecha, teraz jest mniejsza kasa ale przynajmniej widzimy się 3-4 dni w tygodniu
W sumie nie. Trochę ponad pół roku. Ale u mnie juz dawno się instynkt macierzyński włączył, ale z palca dziecka nie zrobię. A teraz jak widzę mego B gdy zajmuje się dziećmi w pracy to sie rozczulam.
A to gdzie on pracuje?
Jest barberem. I czasami jak siedzę u niego to widzę jakie ma podejście do maluchow. Zazwyczaj wszystkie do niego lecą a ten by tylko je "kasal". Na basenie też wszystkie dzieci zaczepia.

Jak dzis Lux pracuje?
Barberem? Przepraszam ale może ja 100 lat za murzynami jestem, ale niestety nie wiem co to za zawód
Ale z tego co opisujesz to widać ma podejście do dzieci i je lubi.
Balladyna to świetny miałby prezent na 40stke jakby się tak okazało, że się udało![]()