Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anulka
no to zaciska kciuki i czekamy na kolejny pozytyw
Karla
miałam przeczucia co do Lady Agnes i co do Ciebie też mam i wierzę, że ten cykl jest tym szczęśliwym
A mnie brzuch jak na @ boli![]()
Powiem ci ze mialam juz tyle rozczarowan ze boje sie testowac
No wlasnie czuje sie normalnie. Wogole nie czuje ciazy zeby byla. Troche mam piersi jakies dziwnie ciezkie ale na @ tez zwykle mam.nabrzmiale. dlatego cos czuje ze sie nie uda.
Za Ciebie również!Lady gratuluję! Mnie plamienie się skończyło w środę chxe zatestowac![]()
Ojjj jak bym chciala. No dzisiaj to juz zaczynam szalec. Maz mi kazal was nie czytac bo mowi ze sie nakrecam i ze znow bede cierpuec jak sie nie udaloon nie zrozumie.
Ja właśnie też myślę, że może i mnie ten brzuch na implantację boliMnie też brzuch boli jak na @ ale delikatniej. Oczywiście wkręcam sobie, że to implantacjaEch... Moja przyjaciółka swoją pierwszą córeczkę poczęła przy pierwszym podejściu (jak ja) a drugą dopiero w 3. cyklu, czyli w tym, w który jestem ja obecnie...tak bym chciała, żeby i nam się tak udało.

wekend u mnie z mezem wiec forum troszke na drugi plan aby go nie wkurzac;-);-) czy sa jakies dwie kreseczki??