reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Pysia działaj a nie myśl ;D

A przypomniało mi się dzisiaj. Historia ku pokrzepieniu i podtrzymaniun nadzieji w naszych sercach.
Moi znajomi ponad 10 lat starali się o dziecko. Było powiedziane że ona nie plodna, on ma słabe nasienie. A teraz ich corka zaraz pół roczku będzie miała.
Więc jak się nie da ale się bardzo chce to się da.

reklama
To przyjaciółka koleżanki miała ciąże z zaskoczenia. Taka wiecie jak z tlc. Dowiedziała sie w szpitalu ze rodzi;) nie żadne opowieści mityczne tylko z pierwszej ręki. Kobieta 20 lat była pewna ze jest bezpłodna. No i na 44 urodziny dostała prezent;). Córka zdrowa i śliczna

Witajcie dziewczynki
W mojej miesjcowości jest małżeństwo, które przez 19 lat nie mogli mieć dzieci. Lekarze powiedzieli, ze nie ma żadnych szans na potomstwo. No i na 20 rocznicę ślubu otrzymali prezent, w postaci synka. Teraz chłopiec ma już 5 la i jest wspaniałym chłopcem. A radość rodziców jest nie do opisania... Jak widać cuda się zdarzają...:-)
Przyjemnego dnia dziewczyny:-D

Piękne historie dziewczyny, ale życzę nam wszystkim żebyśmy aż tylu lat na dzieciaki nie czekały ;-)

u mnie katastrofa! Dostałam krwawienia i boli mnie lewy jajnik jak cholercia :eek: ostatni cykl 42 dni a ten 24 :no:

hej laski, mam dzis mega podly dzien, znow tesciowa :wściekła/y: wymyslila sobie znow, ze jej wnuczka a szwagierki corka ma zakaz przychodzenia do nas! Biorac pod uwage, ze to Tomka chrzenica to on sie wkurzyl i polecial tam zrobic porzadek, rece opadaja...zapowiedzialam, ze jesli na swiat przyjdzie nasze dziecko to tesciowe i szwagierki nie chce tu widziec, skonczyla sie nasza cierpliwosc.Niestety odezwala sie moja nerwica i wymiotuje krwia :no: rece mi opadaja, naprawde...a tak na poprawe humoru to udalo mi sie dostac piekna wolowine i zrobilam gar strogonofa, dorobie klusku lane i bedzie pyszny obaidek, pytanie czy cos zjem :zawstydzona/y:

Lux u Ciebie to takie historie odchodzą, ze można scenariusz napisać, szkoda tylko ze w rzeczywistości Ty na tym cierpisz :-(

reklama
moj stary myje podloge i uwaga w.y.j.e.b.a.l sie :-D poslizgnal sie na mokrej podlodze, ja z tego wszystkiego sie zakrztusilam i i tak sie smialam, ze sie posikalam :-D o jaaaa:-D

Do góry