cytrynowa_
Fanka BB :)
Kasik musisz uwierzyć. Jak mój baranine zrobi to palce lizać. Chociaż nigdy nie lubiłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam niezyt i nerwice zoladkowaEch Ty to masz z tym żołądkiem.. współczuję bidulko![]()

Dobry wieczór! Pracowity dzień za mną. Uwielbiam działać w ogrodzie, ale mam tak duży plac, że chyba sobie ręce urobię. Masakra. A teraz czekam aż synio uśnie i będę molestować małżonka. Już przysnął, ale siła wyższa - musimy zadziałać
Lux współczuję i martwię się o ciebie. Kurcze, że też Ci się taka zmora trafiła. Najważniejsze, że T umie się jej postawić!
Madziolina działaj, bo razem testujemy - oby to były szczęśliwe testy:-)
Cześć!
tak jak pisałam wczoraj zaczęłam krwawić, było bardzo skąpo, wiec przemknela mi przez myśl implantacją, ale cóż dziś @ się rozkręciła:-(
Majdaczku wrzuć mnie do poczekalni, bo nawet nie potrafię określić terminu kolejnej @.
Witam z kaweczką! Pogoda nam się skwasiła, a miałam w planach wycieczkę rowerową. Ale już sobie zaklepaliśmy obiad u rodziców:-)
Oldżi przykro mi, że się rozkręciła:-(
A mnie już małżonek opieprzył, że się nakręcam... No i chyba ma rację.