reklama

Staraczki 2015 : )

kotek dopiero doczytalam co napisalas,mam nadzieje ze wybaczysz ;-) ja po owu mialam bialy sluz tyko 1 dzien teraz sucho wiec pewnie u mnie z ciazy nici :zawstydzona/y:

pkati a ty juz po terminie @ jestes jesli tak to ile dni ? zaczelam pisac i nie chce mi sie wracac na 1 strone bo to co napisalam sie usunie

reklama
Mam śluz mleczny wodnisto ciągnący sie bardzo duzo go mam;) bolące piersi od strony pach.. Sa nabrzmiałe sutki bardzo wrażliwe i kłują mnie jajniki bardziej jeden..i wczoraj czesto siusialam wieczorem dzisiaj normie ale mnie cukierek miętowy zemdlil ale kawa była bardzooo dobra:)

Stram sie nie podniecać tymi objawami bo rożnie bywa... Ale 1 raz mam bolące piersi nigdy nie mam tego objawu przed okresem choć wiem ze większość kobiet ma

A boli Cie cos jak na @?

bola mnie piersi i wczoraj jak sie przytulalismy to dwa jajniki mnie zabolaly i brzuch ale to przez chwilke ,dziwne to bylo :zawstydzona/y: no i w nocy wstaje na siku

Mam śluz mleczny wodnisto ciągnący sie bardzo duzo go mam;) bolące piersi od strony pach.. Sa nabrzmiałe sutki bardzo wrażliwe i kłują mnie jajniki bardziej jeden..i wczoraj czesto siusialam wieczorem dzisiaj normie ale mnie cukierek miętowy zemdlil ale kawa była bardzooo dobra:)

to dobry znak u ciebie ,moze owulka sie przesunela albo do zagniezdzenia doszlo pozniej i dlatego test byl negatywny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry