• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edytk witaj. Miło Cię znowu tu spotkać i zaglądaj do nas w miarę możliwości.
A ja wróciłam z laboratorium. Pobrali mi2 próbki więc trochę tego było, a najgorsze jest to, ze nie mogą mi się wkuć w lewą rękę i na okrągło pobierają mi z prawej, no i oczywiście z tej samej żyły. Ehh masakra. No i wyniki idą bezpośrednio do mojej lekarki więc dowiem się co i jak dopiero przed wizytą. Teraz tyle czasu niepewności... masakra.Proszę o nieustające kciuki za wizytę;-)

Edytk witaj. Miło Cię znowu tu spotkać i zaglądaj do nas w miarę możliwości.
A ja wróciłam z laboratorium. Pobrali mi2 próbki więc trochę tego było, a najgorsze jest to, ze nie mogą mi się wkuć w lewą rękę i na okrągło pobierają mi z prawej, no i oczywiście z tej samej żyły. Ehh masakra. No i wyniki idą bezpośrednio do mojej lekarki więc dowiem się co i jak dopiero przed wizytą. Teraz tyle czasu niepewności... masakra.Proszę o nieustające kciuki za wizytę;-)

trzymamy trzymamy :-)

Witam znad talerza że śniadaniem.
Dziś tosciki z philadephia maslem orzechow maslem migdalowm dzemem wisniowym. Do tego ostatni sok i kawa

Załączniki

• 1431422742798.jpg
    1431422742798.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry