Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może spróbuj go przekonać chociaż do części etatu. Wtedy nie będziesz zaniedbywac córki. Albo ustal że skoro nie praca to chociaż 2 razy w tygodniu jakiś fitness czy inne zajęcia z ludzmidziękuję![]()
co do chłopa to już sił nie mam. zawsze znajdzie jakiś argument żeby tylko wybić mi z głowy pracę. ostatnio stwierdził że z Milenką będę się widzieć tylko wieczorami i za mało uwagi będę jej poświęcać. zgasił mnie wtedy. nie miałam co odpowiedzieć![]()
Kami a wiesz już jaką płeć będą miały Twoje maleństwa?? :-)
Może spróbuj go przekonać chociaż do części etatu. Wtedy nie będziesz zaniedbywac córki. Albo ustal że skoro nie praca to chociaż 2 razy w tygodniu jakiś fitness czy inne zajęcia z ludzmi
Takie siedzenie w domu nie każdemu służy
we wrześniu Milenka idzie do szkoły więc wtedy podniosę temat chociaż właśnie o te pół etatu.Ruda,
dziewczynki - Alicja i Patrycja ;-)
Emka,
Witamy na nowo
Jak się ma maleństwo? Długo jeszcze zamierzasz karmić? @ pewnie jeszcze nie wróciła?
Sorki, że tak dopytuje ale ja nie karmiąca cycem wiec nie bardzo się na tym znam
W każdym razie kciuki zawsze warto trzymać wiec zaciskam mocno &&&&& i śle dużo fluidów ~*~*~*~*~*~*
Karla,
Jak widać czasem trzeba uważać czego się chce![]()