reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Skorpiona chyba nie chce. Moj tata byla waga, bardzo madry zaradny czlowiek. Potrafil kazda przeciwnosc losu zmienic na swoja korzysc. Do tego jesli dziewczynka to Amelka mocne imie szczesliwych i zaradnych zyciowo ludzi.

Ja znam jedną wage i jest bardzo rozsądna i sympatyczna osobą, lubiana przez otoczenie, pomocna, mądrą takze ze swojego doświadczenia polecam wagi :)

Ja jestem byczkiem i tez nie narzekam :D

A ja jestem raczek :-)

I która ze mną?

Moja babcia była bykiem i kochana kobieta z niej była :tak:

A waga to mój ojciec, druga babcia, Łukasza siostrzenica i szwagier :) no i nasze bliźniaczki pewnie też będą wagi bo poród ma być na koniec września początek października) i powiem wam, że może i maja tez pod górkę, ale ogólnie to fuksiarze jakich mało. Ale do Wszystkiego musi dojść naprawdę ciężka praca :tak:

Claudia zycze córeczki

Kasik u mnie starania w toku ,moze tym razem sie uda ,malo zagladam bo czasu brak ,staram sie was podczytywac ale nie zawsze wychodzi .

Hej
w pracy brak czasu
dziś intensywny dzień
W czerwcu gasrtoskopia
na jeśień plastyka mięśnia powięziowego uda termin w trybie pilnym
lekarz powiedział ze dziwi się ze jeszcze z takimi objawami, wynikami badania jakie przeszłam wczoraj jeszcze normalnie chodzę i pracuję, ba ja ćwiczę i biegam z psem.

reklama
Dzień doberek :)
Edytka rozumiem. No to w takim razie kciuki za staranka :) i w miarę mozliwosci odwiedzaj nas jak najczęściej :)

Jolasia ojej a to co z tym udem Ci sie stało? Od czego tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry