reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Jestes tam zameldowana ale tam nie przebywasz wiec pisma do uk nie dostaniesz jesli nie zna twojego adresu tu .

Wystarczy. Jeśli jestem zameldowana to dla sadu tam mieszkam. I u mnie babcia do tego podpisuje wszystko co listonosz przyniesie więc nawet doreczone będzie.
Dlatego muszę się wymeldowac z polski calkowicie. Wtedy będzie trudniej.

No ale to podpis twojej babci Bedzie widnial nie twoj, jesli tam nie mieszkasz to Jak mozesz wiedziec o pismie ? Z tym doreczeniem tez jest roznie ,w zeszlym Roku mialam sprawe spadkowa po dziadkach ,mimo iz moja siostra podpisala ze list odebrala ,sad powiedzial ze takiego potwierdzenia nie dostal ,nasza poczta polska :-D

Może. Aczkolwiek to chyba pierwsza @ od pierwszej ciąży, która boli. Prawie 4 lata spokój od bólu mialam i myślałam, że juz tak zostanie. A jak sobie przypomne te @sprzed ciąży, gdzie na ketonalu umieralam dwa dni, to aż mi się słabo robi :/

Cytrynowa wymeldowuj się czym prędzej. Mojemu teściowi pani z opieki sama doradzała, żeby sprawę o alimenty założył. Opieka by go z głowy miała. Na szczęście teściu jaki jest taki jest, ale odmówił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry