reklama

Staraczki 2015 : )

Ja niestety od jakiegos czasu mam nadwage niestety i jakos nie potrafie z tym walczyc. Moja gin powiedziala ze to.moze byc utrudnienie ale ze mam sie obejrzec ile kobiet wiekszych ode mnie ma juz dzieciaki . Wiec mam sie nie lamac i glowa do gory. Wiecie przez co ja przytylam? COCA COLA I CZEKOLADA :) uwielbiam. Chociaz wczoraj cala puszke coca coli wylalam jakos za slodka byla i pilam wode

reklama
aaaa nie wierze my tu gadu gadu o owu a mnie brzuch boli ja do kibla a tam zaczyna sie chyba owu mam taki gesty biały słuz ale ale zaczyna sie ciagnac:tak: dzis bede meczyc go ze dwa razy
tylko mam nadzieje ze to nie koniec owu tylko poczatek bo jakby nie patrzec to zastały mi dwa tygodnie rowne do @
trzymajcie kciuki pliss bo to dało mi nadzieje
tylko ze mam niezły metlik bo z tego co kiedys słyszalam sluz rozciagliwy pojawia sie przed owu zaraz przed wiec jak moj wyjezdza 15 do krakowa to moge wtedy miec owu

Ostatnia edycja:
Jestem ciekawa jak to umnie bedzie z tym piciem kawy jak bardzo mnie od niej odrzucać bedzie bo ja kocham kawe;) w domu mam 3 automaty do kawy i z żadnym sie nie umiem pożegnać ...

Dzień dobry :)
Ja dziś za wiele nie będę się udzielać bo mam parę spraw do załatwienia i jak Myszka wstanie to jedziemy na miasto. A potem może do rodziców zajrzę.

Agnieszka,

Być może i owu będzie jak mąż pojedzie, ale pamiętaj że plemniki do 5dni potrafią w nas przeżyć. Więc kciuki zaciskamy ;);)

Karla,

Kciuki nadal za Ciebie zaciskam :) ja też mam nadwagę wcześniej już sporo zgubiłam kg ale i tak kupa została :/ ale lekarz od diety kazał mi zrobić przerwę bo wyniki mi pod koniec poleciały. Latem pewnie do niej wrócę, jak nie będę w ciąży i lekarz pozwoli :)

No to miłego dnia laski! Buziaki!

Ostatnia edycja:
trzymam kciukaski, te 10 są ultraczułe :) a ja sie zastanawiam czy była już owu czy jej nie było, z moich obserwacji nic nie wynika a nie wiem czy jeszcze mojego m atakować :P 23.12 ostatnia miesiączka, przytulanki już 31.12 zaczęliśmy, potem 03.01, 05.01, 08.01 i 12.01 ehhh chyba jeszcze jutro tak dla pewnosci go przytule :P

reklama
Dzień dobry :)

agnieszkak2, to będziesz (albo i nie, jak dostanę @) testować ze mną :) Dziś kalendarzykowo u mnie owu wypada. Wczoraj test owu pozytywny mi wyszedł. Dzisiaj mam cholernie męczący dzień i pooozno wrócę do domu, ale mam nadzieję, że jeszcze poprobujemy, choć jestem total zmęczona i niewyspana..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry