reklama

Staraczki 2015 : )

Skan_20150615.jpg
już mam :)

Załączniki

• Skan_20150615.jpg
    Skan_20150615.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Lux,

U anusi raczej parki nie będzie bo to najpewniej ciąża jednojajowa czyli dzieci będą tej samej płci :)

Ja teraz jestem też na grupie ciąża bliźniacza na fb i tam dziewczyna z moim typem ciąży w 21 tyg ma stwierdzono zespół tts. Jest już w Gdańsku i czekają na zabieg trochę się boję bo to jednak jedna z bardziej powiklanych typów ciąży mnogiej, ale narazie odpukać było wszystko dobrze, a i mój lekarz pilnuje i wizyty mam co dwa tyg by w miarę wcześnie zareagować.

Lux,
Nienawidzę robactwa :/ blee

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Koleżanka pytała mnie dziś czy termin mam na sierpień, mowie nie na wrzesień, a co? A bo znajoma miała na sierpień a już urodziła, kilo z haczykiem ma dziecię i miewa się świetnie, zdrowe jak rybka heh. Ja jednak wole żeby moje jeszcze posiedziało w brzuszku

Dziewczyny tak teraz analizuje i anusia i kami na clo zaszły w ciaze mnoga a ja też teraz zażywam i mam mieć kuracje 3 miesiące, ciekawe czy mi się uda chociaż z jednym..chociaż bliźniaki tez by mogły być,.ale by było :-)

Lux,

U anusi raczej parki nie będzie bo to najpewniej ciąża jednojajowa czyli dzieci będą tej samej płci :)

Ja teraz jestem też na grupie ciąża bliźniacza na fb i tam dziewczyna z moim typem ciąży w 21 tyg ma stwierdzono zespół tts. Jest już w Gdańsku i czekają na zabieg trochę się boję bo to jednak jedna z bardziej powiklanych typów ciąży mnogiej, ale narazie odpukać było wszystko dobrze, a i mój lekarz pilnuje i wizyty mam co dwa tyg by w miarę wcześnie zareagować.

Lux,
Nienawidzę robactwa :/ blee

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Kami ja przedwczoraj mialam chrabaszcze w pokoju, ale sie darlam, no to ciekawe czy beda chlopaki u Anusi czy laseczki

reklama
U nas też teraz w pracy dziewczyna urodziła dwa miesiące przed terminem - 1100g. A do tego i ją i synka zarazili jakimś parchem w szpitalu, ale już jest wszystko dobrze i pomału oboje nabierają sił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry