Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pierwsza ciąża była pojedyncza i najpewniej właśnie min. przez to clo ją poroniłam bo komórki były nie do końca dojrzałe. Opóźnila mi się owu i wogole wszystko w tym cyklu z clo stało na głowie.
A moja trzecia ciąża była bliźniacza. To była wpadka wiec nic zupełnie nie brałam
Synia urodziłam dwa dni przed terminem i biorąc pod uwagę moją niecierpliwość to to był idealny czas. Z córcią termin miałam na 8 marca, ale była wywołana 28 lutego.
Tera jestem szczęśliwa, że wiem w którym tygodniu ciążę mi rozwiążą, a jutro będę molestowac gina by mi powiedział czy raczej wrzesień czy początek października.
I tak powinnam juz dostać terminy reszty wizyt przynajmniej tak mówił na ostatniej wizycie.
Trzymajcie proszę kciuki jutro za moje polowkowe i wizytę. Oby szyjka była ładna i długa, a dziewczyny ładnie przybieraly. No i jutro mój pierwszy raz zobaczy córki na usg wiec może się określi juz na poważnie z tymi imionami.
Dobrej nocy!