reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi mnie glowa bolala wczoraj tak ze myslalam ze pekbie popoludniy a dzis od rana to samo musze cinienie zmierzyc.
Ja mam raptem 50m2 a mam takiego lenia ze jic mi sie niechcw a jeszcze moj ma nocki to juz wogole bo on w jednym pokoju spi i jest kiszka blada :-( :-( drugi z zabawkami i zostaje mi kuchnia :-(

reklama
2 miechy to dlugo:szok:a nie pracują ze maja tak dużo wolnego?mieszkanko masz duże ale to fajnie bo pewnie i więcej pokoi masz a u mnie 2 z czego jeden nie za duzy a drugi większy ale lipa bo polaczony z kuchnia jako aneks:wściekła/y:

Luxi mnie glowa bolala wczoraj tak ze myslalam ze pekbie popoludniy a dzis od rana to samo musze cinienie zmierzyc.
Ja mam raptem 50m2 a mam takiego lenia ze jic mi sie niechcw a jeszcze moj ma nocki to juz wogole bo on w jednym pokoju spi i jest kiszka blada :-( :-( drugi z zabawkami i zostaje mi kuchnia :-(

ja mam za niskie zawsze i cierpie potem

ja to wieczorami lubie na balkonie siedziec albo jak jest burza to wychodze bo ja mam caly balkon zakryty rozsuwanymi oknami postawilam sobie tam mniejszą kanapę i stoliczek i jest rewelacyjnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry