reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hahaa mam to samo u mne głośno jest cały czas tak dzieciaki rozrabiają a mój to spi jak zabity obudzic mozna go tylko w jeden sposób poprostu dac mu liścia hahahhahah a co ciekawe dał mi takie przyzwolenie jak by sie cos dzialo to mam go w taki sposób budzic chociaz jeszcze nie bylo takiej okazji

Heheh ciekawa opcja z tym lisciem:-Dmoj się jakos nie przyzwyczail do dziecka:no:jak była malutka to musiałam się z nia po pokoju kitrac, teraz jest w przedszkolu wiec no problem ale co jak bd drugie?:szok:

u mnie wlasni jest ten problem ja mam dwujke dzieci a mój w noc nie wstaje jak trzeba do żadnego ja go musze trącać i szturchac zeby sie podniusl do nich bo czasem ja juz niemam sily w nocy sie podniesc ja dzis jestem juz od 4 rano na nogach i roboty mi wogóle nie ubywa a tu jeszcze synek mi daje popalic bo córa do 16 w przedszkolu poznej musze po nia jechac 6 km

reklama
Afro to masz kawalek do przedszkola:szok:ja mam na szczęście bliziutko:tak:moja to i cichutko bajke sobie obejrzy bo duza jest ale jak bd kolejne to ja nie wiem - jak zaczynam rozmyslac to nabieram watpliwosci:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry