Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to zainstaluje sobie dzisiaj.
wczoraj temp 36,53 dzis 36,57
nie wiem czy to juz teraz jest kolejny cykl czy dostane dopiero @ czy 2 to było to plamienie...ehh wg cuklu starego to dzis 35 dzień
wiesz co kotek ja sie na testach owulacyjnych skupilam. poza tym ja na urlopie jak bylam w pl to odwiedzilam swojegp gina i on mi powiedzial kiedy bede miala prawdopodobnie owulacje. zgadzalo sie to z testami.
a dziękować, czuję się dobrze, zadyszka mnie tylko częściej łapie, dzisiaj 5t1d z om, chciałam zaryzykować wstawienie suwaczka już ale coś mi błąd wyskakuje
Dziewczyny jak myślicie kiedy mogę zatestowac? owulacje miałam około 19-20 dc a teraz mam 29 dzień. cykle trwają około 32-33 dni i maja tendencje do wydłużania sie..
Jula ja bym jutro zatestowała jeśli nie masz oporów. Ja wiedziałam że przy tych dłuższych cyklach nie wytrzymam tylu dni i w 29 test już grube krechy pokazał.