reklama

Staraczki 2015 : )

Trafilam do lekarki przez przypadek se mysle pojde ale jakas taka hmmm nie pogadana mówi cialko zolte jest wiec byla owu pytam kiedy no byla. I Bądź Madry ;-) tylko usg zrobila i opisala to co napisalam wiec pieron wie co i jak

reklama
Dziekuje Dziewczyny za dobre slowa:tak:podobno tym się nie da zarazić - kamica slinianek i zapalenie tworzy się w wyniku zbierania kamienia...
Dowiedzialam się dzisiaj jak odbierałam Agatke, ze musimy się isc przebadać bo dziecko z innej grupy zachorowalo na wirusowe zapalenie opon mozgowych:-(Julia trzymam kciuki:tak:Cytrynowa duże zakupy się szykuja:-Dzmykam spac bo rano trzeba wstac:tak:

Witajcie :)

Jeanne85 to ja :) Odzyskałam wreszcie swoje stare konto :-D Miałam problem z odzyskaniem hasła bo nie pamiętałam maila na jakim to konto założyłam ale podczas porządków znalazłam stary kalendarz z zapisanym mailem :) Wybaczcie za zamieszanie.

U mnie bez zmian odnośnie ciąży, @ także nie mam. Wczoraj byłam u gina, powiedział, że @ nie mam z powodu brania Ogametrilu, nie ma nawet śladu owulacji a także @. Cysta się zmniejszyła, więc kazał mi dokończyć branie Orgametrilu, odstawię go dopiero za 2 tyg. i będę czekała na @ :( Jak ją jakimś cudem dostanę, będę czekała na upragnioną owulację. Na razie mój cykl jest zawieszony w próżni :/

Ale męża nie zabronił mi napastować, tak więc może mimo brania leku cud się zdarzy :)

Śpijcie słodko i dobranoc :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry