reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux naprawdę zleci:tak:ja już miałam z moim teraz dzialac :tak:ale przez ubezpieczenie musimy przesunąć a w sumie zobaczymy czy jakiś pieniazki dostaniemy po przyjęciu - nie licze na kokosy zwłaszcza ze już niektórzy się deklarowali ze cos kupia, jak dostaniemy jakies pieniazki to chcielibyśmy nowa kuchnie zrobić( bd musieli dolozyc zapewne i myslalam o kredycie z pr ale jak bd w ciąży to na pewno mi nie dadza :no:)

Kacha ja juz kasy sporo odlozylam przez to wszytko, marzy nam sie nowe auto, ale to jak juz urodze, moi rodzice pewnie na do auta doloza, farby na pokoj sa, meble, lodowka i nowa kanapa jesienia, raty sie koncza niedlugo, takze luzik :-)

Lux to fajnie:tak:my jakos odlozyc nie umiemy:no:Auto niedawno zmieniliśmy, kuchnia jest obskurna bo meble były z odzysku a u nas sa już ok 7 lat wiec trochę wylatana:zawstydzona/y:

Hej:)

Gaga a ile sie juz staracie?Może pocieszy Cie to,że nam sie dało po 12 miesiacach?z czeg 3 musialam zrezygnowac bo to jakies zapalenie mialam a to jeszcze cos innego,a ostatnio sie dowiedzialam ze z taka prolaktyna jak mam w ciaze nie zajd,a jednak sie udało...wiec głowa do góry:)

Ja dzisiaj mam dołka...wszystko mnie denerwuje nic mi nie pasuje,płakac mi sie tylko chce i słaba jestem ,że zero energii...

monii88 przykro mi ; ( Ja sie szybko podnioslam w lutym tego roku poronilam. Odczekalam 3 miesiace i w 1 cyklu zaszlam ;).

Lux czasami czekanie oplaca ;) I ty sie doczekasz ;)

Gaga jak masz przeczucia ze powinnas isc to idz moze ci cos innego poradzi ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ona w maju ubiegłego roku mialam zabieg lyzeczkowania, ok miesiąca przerwy co daje tez juz rok starań :(

Nie daje mi spokoju ze bylam u dwóch lekarzy i każdy co innego mowil i w sumie nie wiadomo gdzie leży racja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry