Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moni ja chodze prywatnie do lekarza wiec place i za wizyte i za badania i jak czuje potrzene to ide na dodatkowe wizyty i troche nie rozumiem podejscia ze nie bede wywalac kasy lepiej wydac na lekarza i byc spokojna bo to tez wazne w ciazy i po prostu zaoszczedzic na czyms innym.
Ja zaczelam 24 tydzien we wtorek kolejna wizyta . poce sie jak prosie wejscie po schodach sprawia ze mam mokre plecy. Dzisiaj byla masakra o 5 rano ale jakos nie sprawilo to ze w domu jest lepiej a na dworze wyszlo slonce znowu wiec kolejny ciezki dzien. Jak ja chce juz pazdziernik
ja chodziłam kiedyś tylko na nfz a jak zaczelam być w ciąży i pow mi ze nie mam się cieszyc bo może nie być zarodka w pęcherzyku albo inne komplikacje, zobaczyłam przedpotowpowy sprzet usg i jeszcze dowiedziałam się, ze mogę pracować ile wlezie to zmieniłam czym prędzej lekarza
Lux nie da sie na kase przeliczyc , ale bezpieczenstwa tez nie zagwarantuje.
Ja bylam w 1 ciazy do 10 tyg 3 razy na usg a i tak ciazy nie donosilam. Moge i 30 razy isc na usg i nie donosic bo lekarze sa tylkp ludzmi i czasami tez zrobic nic nie moga.
minii88 no wlasnie to chyba o to chodzi ze poronilysmy i teraz mamy swoje w glowie. Jaki czas po poronieniu zaszlas w druga ciaze?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Kiedyś na pewno tylko ja bym chciała juz