reklama

Staraczki 2015 : )

Moni ja chodze prywatnie do lekarza wiec place i za wizyte i za badania i jak czuje potrzene to ide na dodatkowe wizyty i troche nie rozumiem podejscia ze nie bede wywalac kasy lepiej wydac na lekarza i byc spokojna bo to tez wazne w ciazy i po prostu zaoszczedzic na czyms innym.

Ja zaczelam 24 tydzien we wtorek kolejna wizyta . poce sie jak prosie wejscie po schodach sprawia ze mam mokre plecy. Dzisiaj byla masakra o 5 rano ale jakos nie sprawilo to ze w domu jest lepiej a na dworze wyszlo slonce znowu wiec kolejny ciezki dzien. Jak ja chce juz pazdziernik

reklama
Hejka
Cytrynka nono, 3 kg to ladny wynik.
Claudia usg za czesto robic to tez moze zle dla bejbi, nie tylko kasa. Kiedy wam sie zaczely mdlosci? Ja mam dzisiaj 6t1d i chyba mnie dopadlo yh, nie moge sobie poradzić. Nie za wcześnie to?

ja ciaze prowadzilam prywatnie, za wizyte place 150 zl, duzo, malo, nie wiem, ale ciazy i bezpieczenstwa dziecka nie da sie przeliczyc na kase, to moje zdanie
Balladyna ja mdlosci mialam juz przed terminem @, krotko po zagniezdzeniu i czulam, ze to ciaza :-)

Lux nie da sie na kase przeliczyc , ale bezpieczenstwa tez nie zagwarantuje.

Ja bylam w 1 ciazy do 10 tyg 3 razy na usg a i tak ciazy nie donosilam. Moge i 30 razy isc na usg i nie donosic bo lekarze sa tylkp ludzmi i czasami tez zrobic nic nie moga.

minii88 no wlasnie to chyba o to chodzi ze poronilysmy i teraz mamy swoje w glowie. Jaki czas po poronieniu zaszlas w druga ciaze?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Wrocilam:tak:
Agatka zdrowieje:tak:wydebilam jeszcze skierowanie na mocz i morfologie - lepiej kontrolować przy tej niejedzacej chudzinie:tak:
Cytrynko swietny wynik- 3 kg:tak:wlasnie pije orzechowe cappuccino i zajadam czekolada z orzechami:-pco do cykli to zawsze były rowniutenkie od zawsze ale może na starość cos się miesza:-D
W ciąży tez chodziłam prywatnie - gdybym nie miała co miesiąc usg nie wyszloby ze lozysko zeszlo bardzo nisko i nie moznaby w pore zareagowac:no:teraz zmieniłam lekarza ale tez prywatnie chodze - moje zdanie jest ze gin i dentysta tylko prywatnie jak ma być dobrze:tak:ja za wizyte place teraz :tak:ok 80zl a wcześniej placilam 50zl - lekarz dobry ale milczący za bardzo dlatego zmieniłam:tak:
Co na obiadek?wczoraj były kalafiory a dziś?ja robie racuchy drozdzowe bo corka mnie meczy:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry