Moni ja chodze prywatnie do lekarza wiec place i za wizyte i za badania i jak czuje potrzene to ide na dodatkowe wizyty i troche nie rozumiem podejscia ze nie bede wywalac kasy lepiej wydac na lekarza i byc spokojna bo to tez wazne w ciazy i po prostu zaoszczedzic na czyms innym.
Ja zaczelam 24 tydzien we wtorek kolejna wizyta . poce sie jak prosie wejscie po schodach sprawia ze mam mokre plecy. Dzisiaj byla masakra o 5 rano ale jakos nie sprawilo to ze w domu jest lepiej a na dworze wyszlo slonce znowu wiec kolejny ciezki dzien. Jak ja chce juz pazdziernik
Ja zaczelam 24 tydzien we wtorek kolejna wizyta . poce sie jak prosie wejscie po schodach sprawia ze mam mokre plecy. Dzisiaj byla masakra o 5 rano ale jakos nie sprawilo to ze w domu jest lepiej a na dworze wyszlo slonce znowu wiec kolejny ciezki dzien. Jak ja chce juz pazdziernik

co do cykli to zawsze były rowniutenkie od zawsze ale może na starość cos się miesza
teraz zmieniłam lekarza ale tez prywatnie chodze - moje zdanie jest ze gin i dentysta tylko prywatnie jak ma być dobrze