reklama

Staraczki 2015 : )

Cytrynka nastroj wprowadzilas:-p
Nie miałam czasu zajrzec:no:plukanie zwiru do akwarium totalnie mnie pochlonelo - zdarłam przy tym wszystkie możliwe paznokcie:szok:umiejscowienie nie dalo mi jednak spokoju i jutro pojda w ruch meble bo wiedziałam ze jest duże ale jak się postawilo to nie spodziewałam się ze az tak ogromne:-Dna podłodze było jakos mniejsze:-D
Dobranoc Kobietki:tak:

reklama
Lux staram sie. Ale czasami wstane przed budzikiem i jest czasami pol godziny rozbieznosci. Bo jakbym polezala pol godziny to chyba też wynik będzie zły?

Kasiu czekam na paski.

Uwielbiam kogelmogel. Ale pierwsza czesc tylko.

Jeżeli polezysz grzecznie i nie będziesz wstawać to nie ma problemu. Zresztą pół godzinna różnica to tak naprawę żadna różnica.

Witajcie ;-) u mnie też chłodno. Zapomniałam wziać do teścia clo, w związku z tym w tym miesiącu nie będę zażywać ponieważ jest dziś za późno. Wydaje mi się, że u mnie nie jest problemem owulacja, z resztą mam wizytę na 24.07 to zobaczę co mi lekarz powie ciekawego ;-) miłego dnia!

Hej ;) U mnie tez paskudnie. Pada od rana :/ Znowu nie pospane bo mam lekarza a po lekarzu od razu do roboty musze biec. Naszczescie jutro wolne ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry