Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wróciłam.macica ok,pęcherzyk jest,ciałko żółte też,ale mówi ze 5 tydzień ami wychodzi 5t6d ,ale mowi ze moze owulacaj była pozniej i zeby sie nie martwic,stracha mam jak cholera teraz....za dwa tygodnie wizyta i przepisała mi dupka
Ona dlatego ja poczekalam z pierwszą wizytą żeby wiecej bylo widać,ale widzisz, gdybym wiedziala szybciej to bardziej bym sie oszczędzala. trzeba czekać i wierzyć.
Pocieszam sie ze ten moj krwiak moze nie najgorszy bo gin kazał sie oszczędzać ale nie mowil np. leżeć non stop tak jak to teraz czytam w necie u innych dziewczyn było. raczej nie wyglada na takiego co olewa sprawę.
..
Hej dziewczyny
Dawno mnie to już nie było, ale nie było kiedy do Was zaglądnąć.
Mam wiadomość- JUTRO PODPISUJĘ UMOWĘ, MAM PRACĘ :-):-):-):-):-):-)
Na razie na 3 miesiące na okres próbny, ale to już jakiś duży krok, bo ostatnio robiłam malutki krok w przód i kilka wielkich do tyłu.
Ale się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam prośbę, raczej Was nie nadrobię, więc jeżeli mogłybyście streścić czy są jakieś nowe II kreseczki, albo podać nowe terminy @, to będę wdzięczna i jutro postaram się uzupełnić listę. Dzięki.