reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczki leci leci nawet niewiem kiedy!! Teraz czuje sie duzo leiej dziekuje chyba przywyklam do innego samopoczucia niz w pierwszwj ciazy. Podobno dziewczynka u mnie w brzuszku ale nieprzywiazuje sie jeszcze bo dopiero 21 potwierdzi co i jak :-)
Super ze robota normalna :-) uciekam spac trzymajcie sie paaa :-*

Majdaczku super ! Dużo radości z pracy.
mnie jednak zostaw w lutowkach,gin mi wyliczył tp 27.02 heh
Co do listy to chyba Aschlee juz zafasolkowana tez chyba luty.
Dzięki dziewczyny za otuchę, rano jadę na badania krwi, kokejny koszmarek dla mnie, w dodatku z porannymi mdlościami.miodzio.
dobranoc!

Hej dziewczyny :)
Dawno mnie to już nie było, ale nie było kiedy do Was zaglądnąć.
Mam wiadomość- JUTRO PODPISUJĘ UMOWĘ, MAM PRACĘ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Na razie na 3 miesiące na okres próbny, ale to już jakiś duży krok, bo ostatnio robiłam malutki krok w przód i kilka wielkich do tyłu.
Ale się cieszę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Mam prośbę, raczej Was nie nadrobię, więc jeżeli mogłybyście streścić czy są jakieś nowe II kreseczki, albo podać nowe terminy @, to będę wdzięczna i jutro postaram się uzupełnić listę. Dzięki.

Majdaczku serdeczne gratulacje!! :-) oby teraz się układało! I za 3 miesiące kolejna umowa była ! &&& ;)

U mnie następny termin @ na: 03.08 (2 cs)

Co do zafasolkowanych to mogę podpowiedzieć, że 2 kreseczkami chwaliła się Natka90, Aschlee i ONA1227 ;)

Majdaczku super ! Dużo radości z pracy.
mnie jednak zostaw w lutowkach,gin mi wyliczył tp 27.02 heh
Co do listy to chyba Aschlee juz zafasolkowana tez chyba luty.
Dzięki dziewczyny za otuchę, rano jadę na badania krwi, kokejny koszmarek dla mnie, w dodatku z porannymi mdlościami.miodzio.
dobranoc!

Powodzenia! I kciuki && oby się krwiak jak najszybciej wchłonął i aby wszystko cacy było pani wróżko :*
Dobrej nocki :)

Moje trufelki ;)

Słyszę same dobre wieści. Cieszę się i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści.

Załączniki

• 1436820479307.jpg
    1436820479307.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry