Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przyjechałam do domu i wyłam, poszukałam do innego gina, który ciążę potwierdził, stwierdził, że nie ma powodu do niepokoju i pogratulował... wg mnie gin musi być dobrym psychologiem.. przyznam, że jak była w drugiej ciąży to nie mogłam się doczekać wizyty - facet mnie zawsze tak pozytywnie nastawił, że chodziłam cała w skowronkach, ale też nie bagatelizował niczego i jak miałam krwiaka to powiedział: w najgorszym przypadku może być tak, w najlepszym tak, spodziewam się tego, ale na razie nie ma sensu się przejmować, tylko robimy to i to... ja lubię rzetelną informację, bo jak nie wiem to się domyślę, albo w necie doczytam;-)
i trauma gotowa:-)Nie, mówiła, że można od razu. A później powiedziała, żeby ten 1 cykl odpuścić, właśnie ten, w którym zaszłam ;-)A po zabiegu też zalecali odczekanie 3 cykli? Ja wierzę że musi być dobrze ...
Twój chrześniak nastawia mnie pozytywnie do mojej ciążylady moja szwagierka straciła ciążę i lekarz zalecił, żeby odczekała 3 mies... ale zaszła już w 1cs - nie starali się, ale też nie unikali.. no i jest na świecie już 7 lat zdrowy, silny, mądry rozrabiaka - mój chrześniak:-)
jak się starałam o zajście z syniem, poszłam do gina, który najpierw mi wynalazł cystę, która jak oznajmił: może być przyczyną niepłodności.. podobno była ogrooomna... zrobiłam badania (nie muszę dodawać, że byłam przerażona) i lekarka aż mnie wyśmiała - jaka cysta, proszę się brać do roboty.. a jak zaszłam to stwierdził: no tak.. rzeczywiście.. ciąża, ale proszę nikomu nie mówić do 3 mies., bo może się zdarzyć martwa ciąża, puste jajo, poronienieprzyjechałam do domu i wyłam, poszukałam do innego gina, który ciążę potwierdził, stwierdził, że nie ma powodu do niepokoju i pogratulował... wg mnie gin musi być dobrym psychologiem.. przyznam, że jak była w drugiej ciąży to nie mogłam się doczekać wizyty - facet mnie zawsze tak pozytywnie nastawił, że chodziłam cała w skowronkach, ale też nie bagatelizował niczego i jak miałam krwiaka to powiedział: w najgorszym przypadku może być tak, w najlepszym tak, spodziewam się tego, ale na razie nie ma sensu się przejmować, tylko robimy to i to... ja lubię rzetelną informację, bo jak nie wiem to się domyślę, albo w necie doczytam;-)
i trauma gotowa:-)

Ja też tak słyszałam właśnie. Moja gin też mówiła, że nie trzeba czekać 3 miesięcyLady a ja znow od mojej lekarki uslyszalam ze to tylko jakas stara teoria i ze mam czekac do pierwszej @ i brac sie za dzialanie.Te trzy miesiace zaleca sie bardziej dla psychiki kobiet podobno
To kiepsko masz bez mężusia. Ja się tak do mojego przyzwyczaiłam, że jak nie ma go w łóżku to nie umiem zasnąćmąż właśnie na nockę poszedł... buuuuu...
dodam jeszcze, że ten złowróżebny gin jest teraz moim sąsiadem i co go widzę to mam mu ochotę synia dobitnie przedstawić![]()

mąż właśnie na nockę poszedł... buuuuu...
dodam jeszcze, że ten złowróżebny gin jest teraz moim sąsiadem i co go widzę to mam mu ochotę synia dobitnie przedstawić![]()
Twój chrześniak nastawia mnie pozytywnie do mojej ciążyNo i mała księżniczka kamilove.
To kiepsko masz bez mężusia. Ja się tak do mojego przyzwyczaiłam, że jak nie ma go w łóżku to nie umiem zasnąć![]()