reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Przez cala dobę nogi zdretwiale i nie mogłam nimi ruszyć po znieczuleniu w kręgosłup. Do tego teraz wychodzą mi bóle w kręgosłupie a wcale otyła nie jestem bo tylko 60kg waze

Ja tam swoją cc wspominam cudownie. Za to próba SN - koszmar i nigdy więcej. U każdego inaczej. Ja wstałam po 16 h, ale to dlatego, że dopiero wtedy się obudziłam taka byłam wykończona SN. I zaraz do zlewu mi kazali iść się obmyć. A na drugi dzień już sama głowę myłam pod prysznicem i wszystko robiłam sama. Ból do przeżycia, dużo mniejszy niż przy SN.

W każdym razie tydzień po CC sama znosilam wózek z pierwszego piętra :)

witam
ja już po badaniach i glukozie,MA SA KRA!!!niedosc ze dużo to ciepłe mi zrobiła a jaki smród:szok::wściekła/y:ledwo dałam rade ale na dwór wyszłam bo mi się podnosiło,ale dałam rade:-)
lux kolezanka tez miała mieć cc ze względu na wzrok a co do czego przyszlo urodziła normalnie i przy 7cm rozwarcia
co do cc jeszcze to jest włąsnie chore ze trzeba lezec ,ja nie wiem jakby to było jakbym musiala lezec dzidzia płacze a ja niemoge się ruszac,wziąść jej sama na rece itp.a kolezanka po dobie zobaczyła synka:szok:dla mnie to niewyobrażalne zebym niedostała dziecka od razu,ale takie życie
lece robic obiad,zupka klopsowa i potem drzemka i wieczorkiem zajrze

Ja tam swoją cc wspominam cudownie. Za to próba SN - koszmar i nigdy więcej. U każdego inaczej. Ja wstałam po 16 h, ale to dlatego, że dopiero wtedy się obudziłam taka byłam wykończona SN. I zaraz do zlewu mi kazali iść się obmyć. A na drugi dzień już sama głowę myłam pod prysznicem i wszystko robiłam sama. Ból do przeżycia, dużo mniejszy niż przy SN.

W każdym razie tydzień po CC sama znosilam wózek z pierwszego piętra :)

juz Ci mowilam, ze jestes mega cudna mamusko!

reklama
U mnie to jeszcze było na tyle śmiesznie, że przeciwbólowy tramal dostawałam tylko do wieczora po operacji. Potem pękła mi żyła i nie było już gdzie się wkluwac. Pielęgniarka wiec zapytała się lekarza czy może dać mi tabletki paracetamol on się zgodził i ja też. A wiadomo jak paracetamol działa słabo :D

Dziewczyna obok dostawała do wieczora w drugiej dobie kroplowki z przwciwbolowym. A ja w piątek o północy miałam cc i o 19 juz byłam bez leków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry