Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewel lekarz mi zalecił brać go 2 razy dziennie po jednej saszetce, ale to jest suplement diety a ja nie wierze w działanie suplementów dlatego nie brałam. Jak już bym się zdecydowała to na jego odpowiednik Inofem. Możesz go kupić na allegro już 70zł z przesyłką za 60 saszetek więc się opłaca , tu masz link INOFEM 60saszetek DLA KOBIET PLANUJĄCYCH CIĄŻE HIT (4995006804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sama się zastanawiam ale nie wiem czy jest sens
Miałam iść w piątek do gina ale przyjmuje tylko rano a ja nie mam jak się wtedy wybrać , więc umawiam się na następny wtorek
Witam kobitki! Dzis 22 dc i nie mam żadnych objawów co by zwiastowały ciążę :/ no ale nic zaczekam do przyszłego weekendy jeżeli @ nie przyjdzie to wtedy będe testowała. W wczoraj przyszła bielizna która mi męzus wybrał i zamówił jest idealna, więc jak mąz mnie w niej obejżał to zamówił jeszce dwa komplety kochany jest Niewiem czy tak szybko uda mi sie zajśc w ciąze bo w listopadzie u ginekologa wyszło ze mam jakąś narośl przy wejściu do macicy miałam robiona biopsję mega bolało ale na szczęscie wszystko ok.mKtos miał dzisiaj testować prawda?
hejka Kochane:-) mojego nie ma troche mi smutno bo on w karakowie a ja tu
i znów Was nie nadrobie wczoraj mój synek miał dyskoteke w szkole na duzej sali gimnastycznej
trzymam &&&&&&&&& za testujace
u mnie testowania nie bedzie ja tak czuje minelismy chyba owulke jednak takze czekam na @ i kupuje wiesiolka bo w tym miesiacu mialam mniej sluzu byl chwile ten ciagnacy ale wieczorem juz go nie bylo niestetyzreszta moj miał stresa przed wyjazdem
Jeden komplet przyszedł juz w grudniu i oczywiście majtki to były stringi a przy drugim komplecie nie spojżał dokładnie i przyszły figi i był zasmucony hehehe, mąż uważa że trzeba nosic komplet a nie majtki i stanik z innej parafii wczesniej mu to nie robiło, starzeje sie ale fajnie mówi ze woi kupic mi bieliznę niż kwiatki
pkati trzymam kciuki za II kreseczki