Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w dwóch pierwszych ciazach test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej @ i ta kreska była cieniem cienia ledwo co to było widać. Po dwóch dniach kreski juz były wyraźne.siemka z ranka dziewczynki już niedługo następne się wezmą do testowanka, wszystkim życzę dwóch kreseczeka dziewczyny które już były w ciąży, powiedzcie czy szybko wam wyszła ta druga kreska? bo ja nigdy nie wiem ile czekać a kiedy już moge test wyrzucić i nie mieć złudzeń. Generalnie na moim teście pisze że po minucie można sprawdzać a po 5 min już test nie jest wiarygodny

a ja szperam w necie i szukam jakiegoś miłego sposobu powiedzenia swojej połówce o ciąży hehe może i świruje ale za tydzień testowanko a nie chciałabym tak poprostu mu powiedzieć " no już" tylko chcę żeby zapamiętał tą chwilenie w tym to może w następnym cyklu się to przyda. Staram się planować i być opanowana ale pewnie jak wiekszość dziewczyn wyskocze z łazienki z obsikanym testem i bede ryczeć
![]()

Ta z córką to ja się nie dziwię, że wyszła późnokamilove to pozno wyszly ci dwa pierwsze testy z pierwszym synem test robilam w dniu @ i test wyszedl a dwie kolejne ciaze byly z zaskoczenia wiec testy zrobilam pozniej,tydzien po terminie a kolejny w 8 tyg ciazy .
miałam sporo później ovu bo według terminu z om powinnam rodzic 17.03 a z usg wychodziło 27.03-01.04 wiec sporo różnica dlatego z tym testem tak wyszło. Dziewczyny czy miałyscie jakies oznaki ciąży tydzien przed planowana @ ?