reklama

Staraczki 2015 : )

Ja chyba najpierw zrobie test, potem potajemnie udam się na bete i do lekarza i jak bede miała pewność że wszystko gra to dam mu właśnie buciki albo smoczek z pierwszym usg :) niektóre dziewczyny kupują np pluszowego bociana i mówią patrz kochanie kto do nas zawitał heh też fajnie

reklama
moim jedynym objawem było zatrzymanie @ czyli nie przylazła wredziocha potem jedyne co mi dolegało to w drugiej polowie ciazy zgaga i puchniecie
jak powiedzialam mojemu o ciazy przez tel juz kiedys pisalam;-)to sie zapytal skad mialam kase na test hihi
wiecie ja bym chciala chociac do 10 tygodnia utrzymac to wtajemnicy przed rodzina dalszej dało by rade jakby sie tesc w domu nie dowiedzial a mój młody by sie zaraz chwalil w szkole i dziadkowi a dziadek dalej a bardzo bym chciala abymój synek pierwszy sie dowiedzial i tu jest dylemat
chyba ze bym go poprosila ale jak wytlumaczyc dziecku dlaczego ma nie mowic juz raz w rodzinie powiedzialam ale wyszla biochemiczna i wez pozniej sie tlumacz

Ja tez nie mam zamiaru nikomu nic mówić do końca pierwszego trymestru. Będzie mi łatwiej bo w niedziele moja mama jedzie juz do DE. A wraca 18.04 wiec dopiero wtedy im wszystkim powiem. No o ile zaszłam teraz ;);)

agnieszka to bedziesz miala dylemat bo jesli mu nie powiesz a on sie od kogos dowie to nie bedzie fajnie a z drugiej strony jak mu powiesz ale sie przypadkowo wygada (w koncu to jeszcze dziecko ) mimo iz bys tego nie chciala ,ale sadze ze ta opcja jest lepsza ,syn by mial zaufanie do ciebie ze mu powiedzialas i bylby dumny z tego a ze przypadkiem by cos tam powiedzial to by juz nie mialo wiekszego znaczenia ;-)

Dziewczyny a jak się idzie prywatnie do gin to potem za badania zlecone też trzeba płacić, czy lekarz może wypisać na nfz?
Ja płaciłam. A potem zaczęłam chodzić i na NFZ i prywatnie. Przynajmniej badania miałam za darmo i leki refundowane. Bo mój prywatny wypisywal mi na 100% :-(

Teraz mam super bo zaczął on przyjmować na NFZ w nowej przychodni i tu do niego teraz chodzę :) kasa zostaje na inne wydatki :tak:

reklama
agnieszka to bedziesz miala dylemat bo jesli mu nie powiesz a on sie od kogos dowie to nie bedzie fajnie a z drugiej strony jak mu powiesz ale sie przypadkowo wygada (w koncu to jeszcze dziecko ) mimo iz bys tego nie chciala ,ale sadze ze ta opcja jest lepsza ,syn by mial zaufanie do ciebie ze mu powiedzialas i bylby dumny z tego a ze przypadkiem by cos tam powiedzial to by juz nie mialo wiekszego znaczenia ;-)
Edyta jasne ze bym mu powiedziała przeciez jest dla mnie najwazniejszy :tak: chociaz ja mu wpajam aby innym nie mowil co sie dzieje w domu nie ze wzgledu ze cos zlego sie dzieje bo sie nie dzieje ale po to aby nauczyl sie to co jest w domu to prywatna sprawa
wiecie bo moja tesciowa by chciala wszystko wiedziec skoro ja i moj jej nic nie mowimy to niech młody tez nie
mnie kiedys wkurzyla bo zapytala sie przy nas młodego gdzie mamus a gdzie tatus spi bo akurat w salonie poduszka leciala ja na nia naskoczylam niezle ze co ja to obchodzi i ze to pytanie to przegecie nawet jej syn sie wkurzyl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry