reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzien dobry moje drogie

Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02

dzisiaj rano mnie zalało;) takze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki;)) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..

Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej;)

Pkati,

Tulę mocno[emoji8] następnym razem się uda :tak:

W ogóle to witam się w ten piątkowy poranek ;)
Jestem mega zmęczona i obolała. Dziś już 26dc, a ja nawet plamień nie mam więc może jednak coś się szykuje. Najchętniej to bym dziś usnęła i spała do niedzieli [emoji19] [emoji19]
Martwie sie, że jak test wyjdzie negatywny to będę to przeżywać [emoji35]

No nic idę jeszcze chyba dospać bo myszka też śpi. A w domu czyściutko.
Miłego dnia ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

dzien dobry dziewczynki

Ja tez wpadlam na chwilke bo jeszcze oczka mi sie kleja ,najstarszy juz wyszedl do szkoly a za pol h bede budzic sredniaka wiec jeszcze zdaze oko potrenowac :-p

pkati przykro mi ze sie nie udalo :-( z reszta ja tez czuje ze do mnie na dniach zawita @ :sorry:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny.

Lady Agnes super beta. Będzie dobrze, choć doskonale Cie rozumiem. Myślę, ze my kobiety po stracie dziecka nigdy nie będziemy już spokojne :no:

pkati tule Cie mocno, przykro mi. Trzymam za następny cykl.

Ja od wczoraj czuje się jakby mnie coś ciężkiego przejechało :crazy: W nocy nie mogłam spać, a rano z ledwością wstałam z łózka :baffled:

Milego dnia dziewczyny.

reklama
Ja powtarzam prośbę :tak:

Bardzo proszę o podanie swojego wieku (lata skończone) oraz, który cykl się staracie:

zuzka31
bluecaat
luska22
Mrowkaa
Laciakowa88
agnieszkak2
ONA1227

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

smykalka podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie.

Dziękuje dziewczyny :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry