reklama

Staraczki 2015 : )

ja juz posprzatalam nawet glazure umylam :szok: teraz moge wypoczywac :-p

Loli to mezus zrobi ci masazyk :-D

Lux martwilam sie bo ty zawsze z rana piszesz a dzisiaj cisza ,ciebie bola jajniki a mnie czyczki tylko troche ,jajniki ani brzuch nie ,cos czuje ze mnie niedlugo zaleje :sorry:

noelka Karla dostala @

reklama
A ja uciekam na spacerek z moim śpiochem ;);) dopiero się z łóżka wygrzebała, ale nie ma zmiłuj idziemy połazić.

Buziaki i do później ;)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny a ja w domku juz po praktykach i siedzimy z synkiem bo wczoraj jakiś wirus go dopadł. Chyba jakaś jelitowka i się męczy biedak. Jeszcze dzisiaj o 16 mam egzamin wiec trzymajcie kciuki :)

Edytka a w poprzednich ciążąch miałaś jakieś objawy przed @ czy dopiero po?

Z najstarszym nie mialam zadnych objawow,ze sredniakiem tak jak juz pisalam myslalam ze piwo mi zaszkodzilo strasznie zle sie czulam po wypiciu ,wymiotowalam i krecilo mi sie w glowie a z ostatnia ciaza to dlugo nie wiedzialam bo dostalam @ wtedy tak myslalam a to bylo krwawienie ,w miedzyczasie chodzilam z chlopakami na plac zabaw i jak zaczelam sie bujac na chustawce to mnie zemdlilo ale nie skojarzylam tego faktu z ciaza bo przeciez mialam @ a pozniej jak przyszedl czas na kolejna to zamiast krwawienia mialam plamienia i wtedy zrobilam test i wyszlo ze ktos u mnie zamieszkal ,a wiem ze zaszlam w poprzednim miesiacu bo po tym jak dostalam @ to brat z pl do mnie przyjechal i nie bylo przytulanek :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry