reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady,

Też Ci odpisałam bo mam jeszcze parę pytań ;);)

Na pewno będziesz, a raczej będziecie mieli cudowny prezencik [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Lux, ja chyba już mogę Ci pogratulować, bo dużo masz już objawów. Napewno Ci się udało :-)

Kamilove masz odp na mailu :-) Pytaj o wszystko co chcesz w końcu to Twoja kasa na to idzie ;-)

Robiłam test, ale oczywiście negatyw już na nic się nie nastawiam bo u mnie to na pewno psychika głupieje [emoji33]

Edyta, nie ja w pochwie już nie mierze, bo wstaje o różnych porach. Ale gdy włoże tam palec to jest gorąco. Od kilku dni mierze temp ciała, w ogole parze, jestem bardzo gorąca, Tomek nie może się przytulić. W pierwszej ciąży też tak było. Lady, nie gratuluj narazie :) żeby nie zapeszyc :)

reklama
Robiłam test, ale oczywiście negatyw już na nic się nie nastawiam bo u mnie to na pewno psychika głupieje [emoji33]

Ale kiedy robiłaś? Teraz???
Ej mi 31 dc wyszedł negatyw a w 36 dc dwie krechy, więc uszy do góry :-)

Edyta, nie ja w pochwie już nie mierze, bo wstaje o różnych porach. Ale gdy włoże tam palec to jest gorąco. Od kilku dni mierze temp ciała, w ogole parze, jestem bardzo gorąca, Tomek nie może się przytulić. W pierwszej ciąży też tak było. Lady, nie gratuluj narazie :) żeby nie zapeszyc :)
Dobra, to nie gratuluje, ale trzymam kciuki ze zdwojoną siłą ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry