reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta01 testujesz. Pon/wt? Ja sobie wymyśliłam ze przy nast cyklu zaplanuje sobie tak dni przed okresem ze nie bede miała czasu myslec o objawach bo faktycznie psychika drażni sie z nami...;) ja teraz 1 raz miałam bol piersi przed miesiączka i co i nic...

reklama
Edyta01 testujesz. Pon/wt? Ja sobie wymyśliłam ze przy nast cyklu zaplanuje sobie tak dni przed okresem ze nie bede miała czasu myslec o objawach bo faktycznie psychika drażni sie z nami...;) ja teraz 1 raz miałam bol piersi przed miesiączka i co i nic...

tak kochana zamierzam tak testowac ,ja raz mialam zawroty glowy przed @ co sie okazalo to nie byla ciaza :zawstydzona/y: najchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy :-D

tak kochana zamierzam tak testowac ,ja raz mialam zawroty glowy przed @ co sie okazalo to nie byla ciaza :zawstydzona/y: najchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy :-D
Ja też! Ja też! Chociaż nie [emoji14]
Lubię robić testy ta adrenalina i w ogóle to proszę obudzić mnie na test :D jak będzie negatywny to kolejna dawka jakiejś narkozy czy czego na cały miesiąc ;);)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Ok mój Mezus wrocil czas zaczac weekend do jutra dziewczyny trzymam kciuki zycze wam na ten weeknd duUzo złego samopoczucia :) mdłości;) zeby jutrzejsza kawa wam niesmakowala;) czystych majtek be żadnych plamien;) i na koniec
testujace || ogromne i czarne ;D

Edyta01 dokładnie;) Jescze te szczęściary ktore maja krotkie cykle maja wiecej okazji. W roku

dokladnie ,my ktore mamy nieregularne to tracimy duzo okazji :sorry:

wiecie co dwa razy w zyciu odczulam pekniecie pecherzyka ,raz nad ranem obudzil mnie potworny bol ktory trwal ze 2 min ,drugim razem tak mnie bolalo przez godzinke ze musialam wziasc tabletke bo myslalam ze mnie rozsadzi od srodka ,nie moglam sie ruszac bo tak mnie bolalo :eek:

Cześć Laski :-)
Ja dzisiaj wcześniej wróciłam z pracy i już weekendzik. A on poniedziałku......zwolnienie! Moja gin kazała leżeć.

Dzien dobry moje drogie

Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02

dzisiaj rano mnie zalało;) takze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki;)) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..

Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej;)
Pkati przykro mi z powodu tej wrednej @. Ślę fluidki na następny cykl ->->-> ->->->
->->-> ->->->
Dobrze mówisz, niech któraś w końcu do mnie dołączy!!! :-)

No właśnie, gdzie Lux się podziewa?

A Ja pomału biorę się za rozbieranie choinek i dekoracji świątecznych. Zawsze trzymałam dłużej, ale jakoś te Święta mnie do reszty przygniotły, wiec wole o nich szybko zapomnieć :crazy:
Majdaczku ja też już bym rozebrała choinkę, ale chyba poczekam na księciunia, bo ma przyjść w czwartek. Tak w ogóle pierwszy raz będę księciunia przyjmować na swoim nowym własnym mieszkanku ;-)

Ja to wogóle nie powinnam się napalać :confused: u mnie seksik był tylko 4/5/6/8.01 wtedy według śluzu i bólu owulacyjnego jajkowałam :)
Ale to mimo wszystko dosyć mało. (Chociaż z córą udało się przy seksiku tylko jednym w całym cyklu ;) )

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Kamilove, ja w tym cyklu miałam seksik 2 razy w dni płodne, ale można uznać że raz bo ten pierwszy był z finiszem poza, do tego ten szczęśliwy traf był aż 2 dni przed ovu więc myślałam, że nie ma szans a jednak ;-)
Właśnie odpisuję Ci na maila ;-)

Miłego wieczorku!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry