Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Edyta01 testujesz. Pon/wt? Ja sobie wymyśliłam ze przy nast cyklu zaplanuje sobie tak dni przed okresem ze nie bede miała czasu myslec o objawach bo faktycznie psychika drażni sie z nami...ja teraz 1 raz miałam bol piersi przed miesiączka i co i nic...
najchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy 
Ja też! Ja też! Chociaż nie [emoji14]tak kochana zamierzam tak testowac ,ja raz mialam zawroty glowy przed @ co sie okazalo to nie byla ciazanajchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy
![]()
Ja też! Ja też! Chociaż nie [emoji14]
Lubię robić testy ta adrenalina i w ogóle to proszę obudzić mnie na testjak będzie negatywny to kolejna dawka jakiejś narkozy czy czego na cały miesiąc
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Edyta01 dokładnieJescze te szczęściary ktore maja krotkie cykle maja wiecej okazji. W roku

Pkati przykro mi z powodu tej wrednej @. Ślę fluidki na następny cykl ->->-> ->->->Dzien dobry moje drogie
Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02
dzisiaj rano mnie zalałotakze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki
) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..
Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej![]()
Majdaczku ja też już bym rozebrała choinkę, ale chyba poczekam na księciunia, bo ma przyjść w czwartek. Tak w ogóle pierwszy raz będę księciunia przyjmować na swoim nowym własnym mieszkanku ;-)No właśnie, gdzie Lux się podziewa?
A Ja pomału biorę się za rozbieranie choinek i dekoracji świątecznych. Zawsze trzymałam dłużej, ale jakoś te Święta mnie do reszty przygniotły, wiec wole o nich szybko zapomnieć![]()
Ja to wogóle nie powinnam się napalaću mnie seksik był tylko 4/5/6/8.01 wtedy według śluzu i bólu owulacyjnego jajkowałam
Ale to mimo wszystko dosyć mało. (Chociaż z córą udało się przy seksiku tylko jednym w całym cyklu)
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka