to chyba ogólnie lubi dobrze zjeść:-)moj lubi mieso, ale lubi tez zupy i maczne potrawy
mój też a wcale po nim tego nie widać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to chyba ogólnie lubi dobrze zjeść:-)moj lubi mieso, ale lubi tez zupy i maczne potrawy
to chyba ogólnie lubi dobrze zjeść:-)
mój też a wcale po nim tego nie widać
na priv odp.Nusia w jakim Ty markecie robisz?
dobrą przemianę materii mają:-) ja też chce no ale niestety....moj tez z tych chudych :-)
tak czuje już od 3tyg na początku były delikatne ale teraz tak szaleje ze potrafi mnie w nocy obudzić <3nie mam wyjściaU Ciebie już blisko:-)
chciałabym tak nie myśleć wrzucić na luz ale chyba nie potrafię,z moim charakeremA Ty już czujesz ruchy maleństwa?
na priv odp.
dobrą przemianę materii mają:-) ja też chce no ale niestety....
W biurze w takiej firmie, w której niestety w sobotę też się pracujepracujesz w sklepie?
W biurze w takiej firmie, w której niestety w sobotę też się pracuje![]()
no to daje już o sobie znać hihi u mnie było to samo mój rytm dobowy i pory snu i czuwania mojego synka zupełnie się nie pokrywały:-)tak czuje już od 3tyg na początku były delikatne ale teraz tak szaleje ze potrafi mnie w nocy obudzić <3
a ćwiczysz masz jakąś dietę?ja znow zauwazylam, ze chudne widze to po ubraniach, a o mojego ciezko utuczyc
no to daje już o sobie znać hihi u mnie było to samo mój rytm dobowy i pory snu i czuwania mojego synka zupełnie się nie pokrywały:-)
a ćwiczysz masz jakąś dietę?